Και ο Αλέξης με το φέσι, θα γελά και θα σου γνέφει...

Και ο Αλέξης με το φέσι, θα γελά και θα σου γνέφει...

Ιούνιος 01, 2017 - 17:47
2 σχόλια

Το Σχόλιο του Σωκράτη

Άμα το 'χει ο άνθρωπος με τα αξεσουάρ και με την πολιτική, κάνει μπαμ από μακριά, βρε παιδί μου! Όπως ο Πρωθυπουργός μας.

Ο Αλέξης άφησε τις γραβάτες που θα φορούσε -είναι και τσάμπα, τόσες του έχουν χαρίσει εις τας Ευρώπας- και έπιασε τα φέσια. Άμα πήγαιναν καλά τα πράγματα με το χρέος -λες και είναι ποτέ δυνατόν αυτό!- ο Αλέξης είχε πει ότι θα έβαζε γραβάτα.

Σήμερα, από το υπουργείο Εσωτερικών, ο Αλέξης είπε:

Το σημαντικό είναι να μη φύγω από τη Σύνοδο Κορυφής με φέσι. Κάποιοι άλλοι φέσωσαν τη χώρα. Εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε να ανοίξουμε καθαρό διάδρομο και πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι.

Αλέξη, αν φορέσεις το φέσι, καλώς ήρθες στην παρέα! Μόνο που πρέπει να σου πούμε ότι το φέσι δεν θα προσγειωθεί στο δικό σου το κεφάλι, αλλά στο κεφάλι της χώρας. Και επειδή από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια, δεν πιστεύω, Αλέξη, παιδί μου, να ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε για το φέσι και μας το φέρνεις λάου-λάου.

Έχουμε κάνει συλλογή από φέσια, κύριε Πρωθυπουργέ. Δεν θέλουμε άλλο!

Ειδήσεις: 
Tags: 

2 Σχόλια

Kόψτε αυτό το σίχαμα που τιτλοφορείται "το σχόλιο του Σωκράτη" Απεχθάνομαι το τσογλάνι Τσίπρα τόσο που αναγκάζομαι να συνυπάρξω μέχρι τις εκλογές με όσους διαμαρτύρονται για τις έμφυλες ταυτότητες. Αλλά υπάρχουν και όρια!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.