Και η Swiss έρχεται στην Καλαμάτα

Και η Swiss έρχεται στην Καλαμάτα

Ιανουάριος 16, 2018 - 16:08
8 σχόλια

Οι Ελβετοί επισκέπτες μπορούν πλέον να ταξιδέψουν απευθείας από το διεθνές αεροδρόμιο της Γενεύης στη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο

H Περιφέρεια Πελοποννήσου ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες και συνέργειες με ιδιωτικές επιχειρήσεις της περιοχής αναμένεται να προσελκύσει ακόμα περισσότερους Ελβετούς ταξιδιώτες από το 2018 και τα επόμενα χρόνια, ύστερα από την πρόσφατη ανακοίνωση της SWISS για την έναρξη απευθείας πτήσεων από το διεθνές αεροδρόμιο της Γενεύης προς την Καλαμάτα, από τις 24 Ιουνίου έως τις  2 Σεπτεμβρίου 2018.

Το νέο πρόγραμμα απευθείας πτήσεων της SWISS θα συμβάλει περαιτέρω στην ανάπτυξη του αεροδρομίου της Καλαμάτας, το οποίο αποτελεί ήδη τα τελευταία χρόνια ένα διεθνή κόμβο, και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου για την Περιφέρεια, καθώς ξεκινά και κλείνει την τουριστική περίοδο στην Ελλάδα με πτήσεις από τον Φεβρουάριο ως τον Δεκέμβριο. Παράλληλα, η απευθείας πλέον σύνδεση με την Ελβετική πόλη αναδεικνύει περαιτέρω και καθιερώνει τη Μεσσηνία ως σημαντικό τουριστικό προορισμό υψηλού κύρους και επιπέδου στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, συμβάλλοντας θετικά στην τόνωση του τουρισμού και της οικονομίας της περιοχής. 

Η αεροπορική σύνδεση θα πραγματοποιείται μια φόρα την εβδομάδα, κάθε Κυριακή, απευθείας από το διεθνές αεροδρόμιο της Γενεύης. Η εβδομαδιαία σύνδεση αναδεικνύει την αύξηση της ανταγωνιστικότητας του προορισμού και είναι αποτέλεσμα της δυναμικής που παρουσιάζει ο προορισμός από την Ελβετική αγορά. 

Το γεγονός ότι η Μεσσηνία θα συνδέεται πλέον απευθείας με τη Γενεύη, που αποτελεί και έδρα Διεθνών Οργανισμών, αναμένεται να προσελκύσει πλήθος επισκεπτών υπηκόους διαφόρων χωρών και να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την προβολή και ελκυστικότητα του προορισμού και σε άλλες αγορές που η Περιφέρεια ευελπιστεί να δημιουργήσει απευθείας αεροπορικές συνδέσεις. 

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης τόνισε ότι η νέα αεροπορική σύνδεση  είναι το αποτέλεσμα των προσπαθειών μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της ΤΕΜΕΣ, και ενισχύει ακόμα περισσότερο το προφίλ της Πελοποννήσου. «Το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, με το διαρκώς αυξανόμενο ρυθμό προσέλκυσης πτήσεων, αναδεικνύεται σε κεντρικό πυρήνα για την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της χώρας»

Πλέον, οι Ελβετοί και όχι μόνο ταξιδιώτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον προορισμό και τα μοναδικά χαρακτηριστικά και εμπειρίες που προσφέρει η Μεσσηνία και η Πελοπόννησος στους επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και να απολαύσουν τις διακοπές τους σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία που συνδυάζει μοναδικά τον καιρό, τη φύση, την ιστορία και την γαστρονομία.

Δελτίο Τύπου


8 Σχόλια

Η άμεση πρόσβαση στο κομπόδεμά μας μέχρι να ξεκουμπιστούν οι κλόουν που συγκυβερνούν, αξία ανεκτίμητη

19.45 Καλύτερα να τους συνηθίσεις τους κλόουν που συγκυβερνούν, γιατί θα τους τρως στη μάπα τουλάχιστον και την επόμενη 4ετία

@22:07 - Φίλε είναι μάπα το τσίρκο. Θα το καταλάβεις από το φούμο που θα πέσει την Κυριακή των εκλογών. Εσύ περίμενε να ψηφίσει ο κόσμος πάλι τον mr. kolotoumpa. Τους αρχιψευταράδες, τους άσχετους και τους γραφικούς. Από την στιγμή που έβαλε το χέρι στην τσέπη ο πολίτης και πλήρωσε τα ψέματά τους, έχουν τελειώσει.

Υπάρχει κίνδυνος να αλλοιωθούν τα Κοινωνικά Πελοποννησιακά χαρακτηριστικά μας και να γίνουμε Ελβετία? Είναι επικίνδυνα τετοια ενδεχόμενα.

Τελικά βλέπω το αεροδρόμιο της Καλαμάτας καθαρά πολιτικό και τα εκπαιδευτικά της πολεμικής αεροπορίας στην Τρίπολη.

Μακάρι αλλά δεν το βλέπω και ειδικά με την παρούσα οικονομική κατάσταση Νομίζω χωρίς να είμαι απόλυτα ειδικός (υποδομές και όχι αεροπόρος) ότι υπάρχουν και τεχνικά θέματα ασφάλειας πτήσεων σε σχέση με την γενική τοπογραφία της περιοχής.

αντιθέτως ίσως κάνει για αλεξιπτωτισμό, ελικοδρόμιο, πτήσεις τουρισμού αλλά δεν έχουμε τουριστικό αξιοθέατο

Όλη οι δουλεια ειναι για να εξυπηρετηθούν οι πελάτες του costa navarino ,και κάποιοι ελίτ στην μεσσηνιακής μανη !!Τι τους νοιάζει για την καλαματα και τους καλαματιανους

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.