Τατούλης

Και επίσημα στους διεθνείς διαιτητές της UEFA ο Διαμαντόπουλος

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Και επίσημα στους διεθνείς διαιτητές της UEFA ο Διαμαντόπουλος

Δεκέμβριος 07, 2018 - 15:08
4 σχόλια

Τρία νέα ονόματα στη λίστα των Ελλήνων διεθνών προστίθεται από τον Γενάρη του 2019 μεταξύ των οποίων και ο Αρκάς διαιτητής Αριστοτέλη Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) ο οποίος μπαίνει και επίσημα σε αγώνες της UEFA.

Πιο συγκεκριμένα η ΚΕΔ επέλεξε τους Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο του συνδέσμου Αρκαδίας, Θανάση Τζήλο του συνδέσμου Λάρισας και Μανώλη Σκουλά του συνδέσμου Θεσσαλίας για να λάβουν το σήμα της FIFA, με την UEFA να επισημοποιεί την διεθνοποίησή τους, ενώ πως ανακοινώθηκε οι τρεις Έλληνες διαιτητές θα λάβουν μέρος στο σεμινάριο που θα γίνει το διάστημα 27-30 Ιανουαρίου 2019 στην Πορτογαλία.

Το γεγονός αυτό ουσιατικά αποτελεί μια τεράστια επιτυχία για τον Σύνδεσμο Διαιτητών της ΕΠΣ Αρκαδίας και την εκαιρετική δουλειά που γίνεται αλλά αι προσωπική επιβράβευση για τον ίδιο τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο που βρίσκεται στις κορυφαίες σφυρίχτρες της χώρας μας.

Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος συνεχίζει τον διεθνή διαιτητικό δρόμο που χάραξε πρώτος στον νομό μας πριν από αρκετά χρόνια ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Λοιπόν,πήγαινε εσύ να χαζέψεις τα τοπικά και άσε τον Άρη να πάει να παίξει στην Ευρώπη.....Κομπλεξικέ......!

Κ.Π (χωρίς επαλήθευση) στις Κυρ, 09/12/2018 - 15:30 Koμπλεξικός/ή προφανώς και είσαι εσύ, όπως δηλώνει και το αρχικό γράμμα του ονόματός σου, που έχεις δηλώσει (προφανώς ψεύτικα). Ούτε σπόνσορας, του εν λόγω μέτριου συμπατριώτη μας διαιτητή να ήσουνα. Για Ευρώπη δε νομίζω να κάνει, για το Νευροκόπι πάντως μια χαρά είναι και θα διαπρέψει. Να του πεις, να μην ξεχάσει να σε πάρει μαζί του, για να γνωρίσεις και άλλα μέρη πιο εξευγενισμένα !!! Να μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου και το GPS για να το βρεις !!!

Μάλιστα κύριε Anonymous,έχεις δίκιο πέπει να πάρω GPS μαζί μου,θα το χρειαστώ στην ευρώπη διότι ξέρεις δεν έχω ξαναπάει και τώρα είναι ευκαιρία να κάνουμε κανα ταξιδάκι...!Ξέρεις τι είναι από το Νευροκόπι να βρεθείς ξαφνικά ευρώπη;;Μεγαλεία!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.