Και επίσημα νέος πρόεδρος της ΚΕΔΕ ο δήμαρχος Τρικκαίων Δ. Παπαστεργίου

Και επίσημα νέος πρόεδρος της ΚΕΔΕ ο δήμαρχος Τρικκαίων Δ. Παπαστεργίου

Δεκέμβριος 03, 2019 - 18:40
0 σχόλια

Ο δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, όπως αναμενόταν, εξελέγη με τη ψήφο και άλλων παρατάξεων, πέραν της πλειοψηφούσας «Σύγχρονοι ισχυροί δήμοι» που ηγείται, νέος πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

Σε σύνολο 29 ψηφισάντων, για νέο πρόεδρο της ΚΕΔΕ, ο κ. Παπαστεργίου έλαβε 23 ψήφους. Τον ψήφισαν επίσης οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης «Προοδευτική Αυτοδιοικητική Συνεργασία» και «Νέα Αυτοδιοίκηση».

Λευκό ψήφισε το σύνολο της αντιπολίτευσης και στην εκλογή των υπολοίπων μελών του προεδρείου, εκφράζοντας έτσι τη διαφωνία τους με την απόφαση της πλειοψηφούσας παράταξης για μονοπαραταξιακό προεδρείο στο οποίο, συγκεκριμένα εξελέγησαν 'Α Αντιπρόεδρος, ο δήμαρχος Μενεμένης -Αμπελοκήπων, Λάζαρος Κυρίζογλου, Β' Αντιπρόεδρος, ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος και Γραμματέας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Πύλου, Δημήτρης Καφαντάρης.

Μετά την εκλογή του, ο κ. Παπαστεργίου, τόνισε ότι «υπάρχει ένας ζωτικός χώρος στη Δημόσια Διοίκηση για την Αυτοδιοίκηση» και πρέπει να διεκδικηθεί και να αποδοθεί σ’ εκείνη.

Πληροφορίες: dikaiologitika.gr

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.