Το ΚΑΑ Παλλάδιον στηρίζει τον αθλητισμό

Το ΚΑΑ Παλλάδιον στηρίζει τον αθλητισμό

Οκτώβριος 17, 2018 - 11:00
0 σχόλια

Επίσημος χορηγός και βασικός υποστηρικτής της ιστορικής ομάδας του Παναρκαδικού είναι φέτος το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ.

Καθ΄όλη τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής χρονιάς ο Παναρκαδικός θα φέρει το λογότυπο του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ στις επίσημες εμφανίσεις του, ενώ οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Τρίπολης μετά από κάθε αγώνα θα κάνουν την αποθεραπεία τους στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου υπό την επίβλεψη Φυσιάτρου και ειδικής ομάδας φυσικοθεραπευτών.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναρκαδικού κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας τους στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ θα χρησιμοποιούν τις δύο θερμαινόμενες πισίνες του Κέντρου ενώ θα κάνουν χρήση του νέου υπερσύγχρονου Κρυοθαλάμου που επιτρέπει αποθεραπείες στους -110 βαθμούς Κελσίου! Παράλληλα οι αθλητές θα χρησιμοποιούν όλες τις ειδικές συσκευές των Φυσικών Μέσων για την καλύτερη αποθεραπεία τους αλλά και για την αντιμετώπιση των τραυματισμών τους.

Αναφερόμενη στη χορηγία του Παναρκαδικού η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη δήλωσε: "Φέτος αποφασίσαμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο Παναρκαδικός. Μια ομάδα που διανύει το 91ο έτος της μεγάλης ιστορίας της και έχει συνδέσει το όνομά της με μεγάλες επιτυχίες στο παρελθόν. Θεωρήσαμε ότι και εμείς έχουμε υποχρέωση φέτος να βοηθήσουμε τον Παναρκαδικό σε μια πραγματικά δύσκολη χρονιά για την ομάδα της Τρίπολης. Εύχομαι στους ανθρώπους που διοικούν την ομάδα καλή δύναμη, στους προπονητές και στους ποδοσφαιριστές υγεία και καλώ όλους τους φιλάθλους να σταθούν δίπλα στον Παναρκαδικό για να αποδείξουμε όλοι μαζί ότι αυτή η ομάδα εκτός από παρελθόν έχει και μέλλον. Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους."

Δελτίο Τύπου

 

 

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.