Κ. Βλάσης: Προτεραιότητά μας η αναβάθμιση του δημόσιου συστήματος Υγείας (vid)

Κ. Βλάσης: Προτεραιότητά μας η αναβάθμιση του δημόσιου συστήματος Υγείας (vid)

Ιούνιος 21, 2019 - 11:26
9 σχόλια

«Η ΝΔ έχει έτοιμο και κοστολογημένο σχέδιο για την αναβάθμιση της δημόσιας υγείας»

Σε ένα σύντομο βίντεο, ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, επισημαίνει τα προβλήματα που δημιούργησε, σύμφωνα με τον ίδιο και με το κόμμα του, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στις μονάδες Υγείας της χώρας μας, ψέγει τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη για λασπολογία, και καλεί τους πολίτες να στηρίξουν το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ώστε η Υγεία να βελτιωθεί σε υποδομές από το περιφερειακό ιατρείο ως τις μεγάλες μονάδες:

«Όταν το 2014 φαινόταν ότι η κατάσταση της Υγείας ομαλοποιούταν, ήρθε μια κυβέρνηση, ένας υπουργός, ο κ. Πολάκης, που περισσότερο δημιούργησε παρά έλυσε προβλήματα με τη σκανδαλολογία. Η κατάσταση στα νοσοκομεία, άσχημη. Η υλικοτεχνική υποδομή, περιορισμένη. Το προσωπικό, λιγοστό. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες γιατρών και προσωπικού, η κατάσταση δεν δείχνει να έχει φτιάξει. Μεγάλες ελλείψεις σε ασθενοφόρα, λιγοστοί οδηγοί, ειδικευόμενοι γιατροί είδος προς εξαφάνιση. Πρέπει, επιτέλους, κάτι να γίνει. Οι λίστες αναμονής για τα χειρουργεία, πρέπει να περιοριστούν».

Γνωρίζουμε τα προβλήματα, γνωρίζουμε και τις λύσεις. Θα τα καταφέρουμε.

 


9 Σχόλια

Oξυμωρο αυτο... μα εαν φτιαξει το συστημα υγειας θα ειναι αχρηστος στους ψηφοφορους του που τους κανει τις ιατρικες διευκολυνσεις. Αρα σιγα μη το φτιάξει...

o κωστακης θα φτιαξει ιδιωτικο μαυρογιαλουρικο συστημα υγειας

Και εσένα θα ψηφίσω και τους άλλους 4 που βάζουν μαζί σου γιατί είσαστε ψηφοδέλτιο που δεν μπορώ να κάνω διακρίσεις.

Τόσα χρόνια τι έκανε η Νέα Δημοκρατία για την Υγεία, φακελάκια εδώ, φακελάκια εκεί, αμα δεν δώσεις φακελάκι θα τα δώσουν οι κοντινοί σου σε άλλα έξοδα (ξέρετε τι εννοώ)... Μακάρι όταν θα βγει πάλι η Ν.Δ. να κάνει κάτι... Βλέποντας τέτοια βίντεο που κατηγορούν τους τωρινούς με κάνουν να ξερνάω... Παιδιά κουλ, δεν ήσασταν καλύτεροι, αν ήσασταν δεν θα έβγαινε το Σύριζα.. Ο κόσμος ξεχνάει γρήγορα, σκάνδαλα, κομματικά δάνεια κτλ κτλ..

Πού είναι ο κύριος Νίκας στίς καταστροφές στο Νεοχώρι.Φοβάται τούς Αρκάδες φαίνεται μόνο δηλώσεις το παιζει τζαμπα μάγκας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.