Κ. Βλάσης: Το Παναρκαδικό και τα μάτια μας

Κ. Βλάσης: Το Παναρκαδικό και τα μάτια μας

Απρίλιος 22, 2015 - 20:03
3 σχόλια

Στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης βρέθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Βλάσης

Το πρωί της Τετάρτης 22 Απριλίου ο βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Βλάσης επισκέφθηκε το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, απ' όπου ξεκίνησε και την πορεία του στην Ιατρική. Ο κ. Βλάσης επισκέφθηκε όλες τις κλινικές, συνομίλησε με το ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και με τους διοικητικούς υπαλλήλους και ενημερώθηκε από τον Διοικητή του νοσοκομείου για όλα τα ζητήματα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ακόμη, ο κ. Βλάσης, μέσω Δελτίου Τύπου, αναφέρθηκε στις άοκνες προσπάθειες που καταβάλλει το προσωπικό του νοσοκομείου ώστε να παρέχει τις υπηρεσίες του στους πολίτες, στην κακή οικονομική κατάσταση του ιδρύματος, αλλά και έψεξε την κυβέρνηση για την απόφασή της να δεσμεύσει τα αποθεματικά ακόμα και των νοσοκομείων, αντί να τα στηρίζει.

Επίσης, ο κ. Βλάσης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η κυβέρνηση ζήτησε και τις παραιτήσεις των διοικητών των νοσοκομέιων, κάτι που προκαλεί αλγεινή εντύπωση στον ίδιο, όσο και σε κάθε δημοκρατικό πολίτη, χαρακτηρίζοντας την κίνηση αυτή «αήθη» και παρατηρώντας ότι καμία κυβέρνηση μεταπολιτευτικά δεν έχει λάβει τέτοια απόφαση.

Κλείνοντας, εξέφρασε την πεποίθηση ότι τόσο το Παναρκαδικό όσο και η ζωή των πολιτών θα συνεχιστεί, παρά τους «ερασιτεχνισμούς» της κυβέρνησης.

Διαβάστε ολόκληρο το Δελτίο Τύπου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Νοσοκομείο και τα μάτια μας!

Στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 22 Απριλίου 2015 ο Βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Βλάσης, νοσοκομείο απ’ όπου ξεκίνησε την ιατρική του πορεία.
Έμεινε αρκετές ώρες εκεί, επισκέφθηκε όλες τις κλινικές, κουβέντιασε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, με διοικητικούς υπαλλήλους, με νοσηλευόμενους. Γνωρίζει, έτσι κι αλλιώς από πρώτο χέρι ότι χάρη στις άοκνες προσπάθειες αυτών των ανθρώπων λειτουργεί ικανοποιητικά, τουλάχιστον, το Παναρκαδικό. Το διαπίστωσε για μία ακόμη φορά…
Από τον Διοικητή πληροφορήθηκε έγκυρα για τις ελλείψεις και γενικά τα προβλήματα του νοσοκομείου, το οποίο χρειάζεται τη στήριξη και συμπαράσταση πρώτα της Πολιτείας αλλά και όλων των άλλων θεσμών και των πολιτών ύστερα. Για να συνεχίσει να σώζει ζωές, να αποκαθιστά την υγεία των ασθενών του. Αλλά η Πολιτεία, το κράτος, για να το… στηρίξει ζητά τα… αποθεματικά του! Όπως ζητάει τα αποθεματικά δήμων, περιφερειών, φορέων κάθε είδους… Πού πάμε;
Βέβαια τα αποθεματικά του Παναρκαδικού είναι μηδενικά, βέβαια σε λίγο δεν θα έχει, ίσως, ούτε πετρέλαιο για τη θέρμανσή του…
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στον κ. Βλάση – και σε κάθε δημοκρατικό πολίτη – η προσωπική και έγγραφη ΑΠΑΙΤΗΣΗ του Υπουργού Υγείας για παραίτηση όλων των διοικητών των Νοσοκομείων. Κίνηση, τουλάχιστον, αήθης, που δεν έχει παρατηρηθεί μεταπολιτευτικά από κανέναν υπουργό, σε καμία περίπτωση. Να ζητά ο ίδιος παραίτηση διοικητών οργανισμών…
Το Παναρκαδικό θα συνεχίσει την λειτουργία του, θα συνεχίσει την ζωή του. Όπως θα συνεχιστεί και η ζωή της πατρίδας μας, παρ’ όλους τους ερασιτεχνισμούς, παρ’ όλες τις ακατανόητες ή σκοπίμως επικίνδυνες πράξεις και παραλείψεις της κυβέρνησης.


3 Σχόλια

Έπρεπε ήδη να έχουν παραιτηθεί από μόνοι τους. Τις θέσεις αυτές δεν τις παντρευόμαστε. Καλό είναι να υπάρχει εναλλαγή προσώπων. Τρία χρόνια είναι αρκετά. Βάζει ο καθένας το λιθαράκι του όσο πιό σύντομα και στέρεα μπορεί.

Ναι κ. Βλαση το προβλημα των νοσοκομειων ειναι η αλλαγη διοικητων γιατι την εφεραν απο το σπιτι τους την καρεκλιτσα, ωω ναι καμια αλλη κυβερνηση δεν εχει κανει στο παρελθον αλλαγες... κοροιδευομαστε και μεταξυ μας τωρα!!

Ναι, αλλά εσείς κοπτόσαστε ότι διαφέρετε από ΟΟΛΟΥΣΣΣ τους άλλους! κάτω στη διαφθορά και διαφάνεια παντου! (Ρε τι μου θυμίζει........) :Ρ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.