Κ. Βλάσης: Μπορούμε και αξίζουμε καλύτερα

Κ. Βλάσης: Μπορούμε και αξίζουμε καλύτερα

Ιούλιος 01, 2019 - 21:21
15 σχόλια

«Οι νοικοκυραίοι αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής κοινωνίας»

Με μηνύματα ενότητας αλλά και βεβαιότητας για τη νίκη στις εκλογές της Κυριακής απευθύνθηκε ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ και εκ νέου υποψήφιος Κώστας Βλάσης στους Αρκάδες της Αθήνας τη Δευτέρα 1η Ιουλίου το βράδυ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Κατά την έναρξη της ομιλίας του, ο κ. Βλάσης ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για τη συγκινητική τους παρουσία, όπως είπε, ενώ χαρακτήρισε τη συγκέντρωση μήνυμα ελπίδας.

Σημείωσε, επίσης, ότι δεν κάλεσε στην ομιλία του συναδέλφους βουλευτές και πολιτικούς για να παρευρεθούν, αφού ο καθένας τους δίνει αυτές τις ημέρες τον δικό του αγώνα. Ωστόσο, το «παρών» έδωσε η Άννα Καραμανλή, την οποία ευχαρίστησε, ενώ παρών ήταν αι ο νέος δήμαρχος Γορτυνίας Στάθης Κούλης.

Θέλετε να βάλετε ένα τέρμα στα σχέδια εκείνων που επένδυσαν στην κούρασή σας για να επενδύσουν στα συμφέροντά τους. Οι εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι μια στιγμή-ορόσημο για την πατρίδα μας.

Ο κ. Βλάσης, επίσης, χαρακτήρισε εξαιρετικά κρίσιμες τις εκλογές της Κυριακής και, αφού έκανε αναφορά στην ορθοδοξία και στην παράδοση του τόπου μας, αναφέρθηκε στο έργο του, δηλαδή στις 350 και άνω παρεμβάσεις που έχει κάνει τα χρόνια της βουλευτικής του θητείας για τη ΔΕΗ, για τους αγρότες, για τη δακοκτονία, για την Υγεία και το Παναρκαδικό Νοσοκομείο, για τον τομέα του πολιτισμού, για τον τομέα της ασφάλειας, για την οποία σημείωσε ότι ασχολήθηκε εντατικά.

Με πονά βαθιά που κάθε φορά που επισκέπτομαι τα χωριά μας, μου μεταφέρουν οι συμπατριώτες μας ότι φοβούνται για τον εαυτό τους και για το βιος τους.

Τις περισσότερες φορές, όπως είπε, οι πρωτοβουλίες του ήρθαν αντιμέτωπες με την αδιαφορία της κυβέρνησης, καθώς οι επερωτήσεις του έμεναν αναπάντητες, ενώ όσες του απαντήθηκαν, περιείχαν μόνον ασάφειες.

Στις αυτοδιοικητικές και στις ευρωεκλογές οι πολίτες έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Μπορούμε και αξίζουμε καλύτερα. Θα τα καταφέρουμε ενωμένοι», επεσήμανε, ενώ υπογράμμισε ότι η ΝΔ δεν κρύφτηκε ποτέ πίσω από το δάχτυλό της προσπαθώντας να αποφύγει τις ευθύνες που της αναλογούν:

Έχουμε πλήρη επίγνωση της ευθύνης και των δυσκολιών. Γι' αυτό έχουμε προετοιμαστεί και έχουμε εκπονήσει ένα ρεαλιστικό και κοστολογημένο σχέδιο ελπίδας.

Βασικός στόχος, όπως είπε, είναι η ανάπτυξη, που θα επιτευχθεί με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε κάποια σημεία του προγράμματος της ΝΔ για τη οικονομία, μιλώντας για ενίσχυση της κοινωνικής πολιτικής, για μείωση του φόρου επιχειρήσεων στο 20%, για μείωση ως 30% στον ΕΝΦΙΑ, για το επίδομα των 2.000 ευρώ για κάθε παιδί. Παράλληλα, μίλησε για την Υγεία, όπου θα καθιερωθεί το πόγραμμα δωρεάν προληπτικών εξετάσεων για όλους, για ενίσχυση με 1.500 νοσηλευτές στα νοσοκομεία.

Στον τομέα της Ασφάλειας, είπε ότι και ο τελευταίος Έλληνας πρέπει να νιώθει ασφαλής με την κατάργηση του νόμου Παρασκευόπουλου, την επανασύσταση της ομάδας Δ και την επανίδρυση φυλακών υψίστης ασφαλείας.

Για την Παιδεία, είπε ότι το πανεπιστημιακό άσυλο θα καταργηθεί άμεσα και ότι θα ιδρυθεί ένα πρότυπο σχολείο σε κάθε περιφέρεια επειδή «και τα φτωχά παιδιά έχουν ανάγκη εξέλιξης», όπως υπογράμμισε.

Οι νοικοκυραίοι αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής κοινωνίας

Με αυτά τα λόγια, ο κ. Βλάσης δήλωσε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα δώσει πίσω στη μεσαία τάξη όσα της πήρε η κυβέρνηση Τσίπρα.

Ο κ. Βλάσης απηύθυνε κάλεσμα να στηρίξουν όλοι οι Έλληνες τη ΝΔ, ανεξαρτήτως χρώματος και κόμματος, και επανέλαβε τη φράση ότι το μπλε της ΝΔ είναι το μπλε της Ελλάδας.

Ήμουν και συνεχίζω να είμαι ένας από εσάς και αυτό δεν θα αλλάξει. Δεν μπήκα στον πολιτικό στίβο με αυτοσκοπό την εξουσία και τα αξιώματα.

Τέλος, προέτρεψε το ακροατήριο να δώσει ψήφο στήριξης και εμπιστοσύνης στην εντιμότητα και στην υπευθυνότητα, θυμίζοντας τη ρήση του Κ. Καραμανλή, ότι «η Ελλάδα κάθε δέκα χρόνια κλωτσάει την τύχη της».

Η Ελλάδα δεν έχει περιθώρια για άλλους πειραματισμούς.


15 Σχόλια

τα καλύτερα δεν περιλαμβάνουν εσάς ,εσείς μας φέρατε τα χειρότερα,τα καλύτερα είναι για 5-6 οικογένειες που τους "ανήκει" η ΝΔ

Όλα θα εξαρτηθούν από τους σταυρούς που θα πάρεις, γιατί παίζεις μόνος σου. Αν είναι κάτω από 15 χιλιάρικα, έχεις μπλέξει άσχημα και να δω πώς θα ξεμπλέξεις

Ο ανύπαρκτος Βουλευτής για την Αρκαδία συνωμότησε εναντίον του απερχόμενου Περιφερειάρχη για να κερδίσει την εύνοια και πάλι του υιού Μητσοτάκη. Να θυμίσω ότι ο Νίκας έλαβε 35% στην Αρκαδία έναντι 65% του κυρίου Τατούλη και ότι αυτός ο ανύπαρκτος δίχασε τους πολίτες με ψέμματα και υβρεολόγιο?

Αφού κυνήγησες τον Γιώργο από δίπλα σου μπορεί και να σε ψηφίσω. Μόνο ζημιά σου έκανε αυτός τελικά.

Κωστα ειμαστε μαζι σου ,το βραδυ των εκλογων μη χαθουμε με τα τρολακια μονο,που το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να ριχνουν χολη ,ετσι τρολακια?

Πολύ θα ήθελα να απαριθμήσει κάποιος τα έργα και τις δράσεις των υποψηφίων. Έτσι για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης.

Βλαση πας για ρεκορ, 2η εδρα και αστους να πονανε...απο τη Δευτερα ολα τα τρολ θα κρυφτουν στις σπηλιες τους

Τατουλοτρολ χωνεψτε την ηττα σας και αντε γεια...απο ΔΕυτερα η Αρκαδια αλλαζει με Βλαση στο τιμονι

Ένα άτομο είσαι που γράφεις τα σχόλια για τον Βλάση. Κάπου σταμάτα μας ζάλισσες. όχι δεν θα ψηφίσουμε όλοι Βλάση και επειδή το ψηφοδέλτιο είναι μπάζο θα διαμαρτυρηθούμε με ασταύρωτο.

Νικήτας, Μανώλης, Δήμητρα! μα αυτός ο υποψήφιος πιστεύει πως με τέτοιες μεθόδους θα μαζέψει ψηφαλάκια; Ή αυτοί που σχολιάζουν το κάνουν για να τον δυσφημίσουν;

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΄΄ΝΙΚΗΤΑ ΄΄..........ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.