Jeunesse Global: Αντιγήρανση, Ευεξία και Υγεία

Jeunesse Global: Αντιγήρανση, Ευεξία και Υγεία

Δεκέμβριος 15, 2016 - 09:10
0 σχόλια

Η Νο1 εταιρία στον χώρο της αντιγηραντικής τεχνολογίας «Jeunesse Global» έχει φτάσει και στην Ελλάδα.

Αποτελεί μια παγκόσμια επιχείρηση, η οποία βοηθά τους ανθρώπους να κατακτήσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους και να αποκτήσουν νεανική εμφάνιση, ακολουθώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Η Jeunesse συνδυάζει σύγχρονες επιστήμες σε ένα σύστημα επαναστατικής έρευνας
καινοτόμων προϊόντων εστιάζοντας στην υγεία,  τη μακροζωία και την ανανέωση των κυττάρων συμβάλλοντας  στη δημιουργία νεανικής εμφάνισης που διαρκεί.

NEVO

Το NEVO αλλάζει το τοπίο στα ενεργειακά ποτά και προσφέρεται σε τέσσερις αναζωογονητικούς τύπους. Κάθε κουτάκι NEVO περιέχει πραγματικούς χυμούς φρούτων που δίνουν μόνο 50 θερμίδες, δηλαδή ακριβώς όση ενέργεια χρειαζόμαστε, χωρίς τεχνητές αρωματικές, χρωστικές και γλυκαντικές ουσίες. Εδώ πρόκειται για την ενέργεια που χρειαζόμαστε, οπότε ήρθε η ώρα να κάνουμε την έξυπνη επιλογή. Ήρθε η ώρα για NEVO.

 

ZEN BODI

Το σύστημα ZEN BODI παρέχει μια προσέγγιση για όλο το σώμα όσον αφορά τη διαχείριση του βάρους.

 

Η επιστήμη των βλαστοκυττάρων

Ο Dr. Nathan Newman, παγκοσμίως γνωστός δερματολόγος και πλαστικός χειρουργός, ξεκίνησε την αναζήτηση μίας τοπικής θεραπείας που βοηθά τους ασθενείς να αναρρώσουν από τα εγκαύματα και τους σοβαρούς τραυματισμούς. Γνωρίζοντας ότι τα βλαστοκύτταρα ενεργοποιούν την ανάπτυξη και την ανάπλαση των κυττάρων, απομόνωσε τους αυξητικούς παράγοντες που παράγουν τα βλαστοκύτταρα, οι οποίοι λειτουργούν ως γλώσσα επικοινωνίας της κυτταρικής δραστηριότητας. Αν και άλλοι επιστήμονες χρησιμοποίησαν αυξητικούς παράγοντες φυτικής προέλευσης, ο Δρ.Newman χρησιμοποίησε αυξητικούς παράγοντες από βλαστοκύτταρα υγιών ενήλικων ανθρώπων, θεωρώντας ότι η επικοινωνία των κύτταρων στην ίδια  «γλώσσα» θα ήταν πιο αποτελεσματική.

Website: doratasos.jeunesseglobal.com

Θεοδώρα Κονδύλη-Πετροπούλου

Τηλέφωνο: 6980791973

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.