Ιβάν Σαββίδης: Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους

Ιβάν Σαββίδης: Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους

Μάρτιος 13, 2018 - 14:00
5 σχόλια

Ανακοίκνωση συγγνώμης από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη

Αξιότιμοι κύριοι 

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, όλους τους Έλληνες φιλάθλους, την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα.
Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό που έγινε. Σαφώς δεν είχα δικαίωμα να βγω στον  αγωνιστικό χώρο κατ´αυτόν τον τρόπο.

Η συναισθηματική αντίδραση μου έχει προκληθεί από την γενικευμένη αρνητική κατάσταση, που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο τον τελευταίο καιρό και από το σύνολο των απαράδεκτων, μη αθλητικών γεγονότων,  που έλαβαν χώρα προς το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: τις ενέργειες του διαιτητή και του επόπτη (γκολ – οφσάιντ – γκολ), την διακοπή του αγώνα, τις διαμαρτυρίες και την είσοδο μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεκάδων ανθρώπων και των δυο ομάδων.

Όλα αυτά θα μπορούσαν να δημιουργήσουν έκρυθμη κατάσταση στο γήπεδο και ο μοναδικός στόχος μου ήταν να προστατεύσω δεκάδες χιλιάδες φιλάθλων του ΠΑΟΚ από προβοκάτσιες – συμπλοκές – ανθρώπινα θύματα.

Πιστέψετε με, δεν είχα κανένα σκοπό να διαπληκτιστώ με την αντίπαλη ομάδα ή με τους διαιτητές. Και σαφώς δεν απείλησα κανέναν.

Δυστυχώς τόσο εγώ και η οικογένεια μου, όσο και οι συνάδελφοι μου, βρεθήκαμε όμηροι του τελείως αρρώστου ποδοσφαιρικού κατεστημένου.

Αγωνίζομαι και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι, παρά τις αδιάκοπες επιθέσεις που δέχομαι σε όλα τα επίπεδα, για ένα δίκαιο ποδόσφαιρο με έντιμη διαιτησία σε όλους τους αγώνες και για να κερδίζονται τα πρωταθλήματα στα γήπεδα και όχι στα δικαστήρια.

Για ακόμα μια φορά ζητάω συγγνώμη.

​​Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ιβάν Σαββίδης

φωτογραφία eurokinissi

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Μπράβο κάτι είναι κι αυτό.Εγώ ως φίλαθλος περιμένω όσοι έχουν καταδικαστικές αποφάσεις και κατέχουν θέσεις προέδρων ή ότιδήποτε άλλο να φύγουν από τις θέσεις που κατέχουν προς εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου.Το πρώτο βήμα πρέπει να γίνει από τη δίκη Κοριόπολις για όποιον εμπλεκόμενο.Οι λεονταρισμοί τέλος.

Οποτε θέλεις να φύγει ο Μπακος από τον Αστέρα και μετά να πας εσυ να πληρώνεις ή οι φίλοι σου .

Εντάξει παλληκάρι τώρα σε συγχωρέσαμε. Την άλλη φορά να πας με μπαζούκας στο γήπεδο και μετά να κάνεις μια γονυκλισία και πάλι ζητώντας συγγνώμη. Ρε δεν σου έχει πει ποτέ κανένας τι έγινε στον κόσμο από τότε που βγήκε το ΣΥΓΓΝΩΜΗ;

Τώρα που δωρίζω οχήματα και γεννήτριες στους Τσετσένους και τους Ρωσόφωνους της Μαριούπολης λέω να ξεφορτώσω το ΟPEN

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.