Ηττήθηκε στην Πύλο η Δόξα Μεγαλόπολης

Ηττήθηκε στην Πύλο η Δόξα Μεγαλόπολης

Μάιος 29, 2016 - 19:03
0 σχόλια

Την ήττα με 3-0 γνώρισε η ομάδα της Δόξα από τον ανώτερο Τσικλητήρα Πύλου και πλέον όλανθα κριθούν την 6η και τελευταία αγωνιστική στο Κιβέρι και την αναμέτρηση με την Λέρνα την επόμενη Κυριακή (5/6, 17:00).

Πλέον Δόξα και Λέρνα βρίσκονται ισόβαθμοι στην 2η θέση και στο μεταξύ τους παιχνίδι την επόμενη αγωνιστική σε περίπτωση που μία από τις δύο ομάδες πάρει την νίκη θα ακολουθήσει τον Τσικλητήρα στην Γ' Εθνική αλλιώς με ισοπαλία Δόξα και Λέρνα θα αναμετρηθούν σε αγώνα μπαράζ σε ουδέτερη έδρα.

Ο Τσικλήτηρας ήταν καλύτερος και πιο αποφασιστικός από την Δόξα και με τα γκολ του Νάτση στο 31' και του Μπίζου στο 42' μετά από λάθος της κυανόλευκης άμυνας να παίρνει ένα σημαντικό προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο και να βάζει τις βάσεις για την νίκη.

Στην επανάληψη η Δόξα έχασς την ευκαιρία να μπει και πάλι στο παιχνίδι με το ακυρωθέν γκολ του Μοσχίδη μία φάση που φάνηκε να είναι λανθασμένη και να αδικεί την ομάδα της Μεγαλόπολης με τον Τσάτσο στο 75' με σουτ να κάνει το 3-0 σφραγίζοντας την νίκη για τον Τσικλητήρα.

Με τα ευχάριστα νέα να έρχονται από το Γύθειο και την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Λέρνα ο Τσικλητηρας εξασφάλισε την άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία με τους φιλάθλους της Πύλου και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Νίκου Κακαλέτρη να ξεσπούν σε έντονους πανηγυρισμούς με τα όλε στο φινάλε να έχουν την τιμητική του.

Αποτελέσματα

Ολυμπιακός Γυθείου-Ένωση 1-1

Τσικλητηρας- Δόξα 3-0

Βαθμολογία

1. ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ 10

2. ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 8

3. ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ 8

4. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ 1

Τελευταία αγωνιστική, 5 Ιουνίου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ – ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ – ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.