Ηττήθηκε στη Μεσσηνία η Φαλαισία

Ηττήθηκε στη Μεσσηνία η Φαλαισία

Μάιος 26, 2013 - 19:24
10 σχόλια

Δεν τα κατάφερε η ομάδα της Φαλαισίας και ηττήθηκε με 3-1 από την ομάδα του Μεσσηνιακού που πανηγυρίζει την επιστροφή του στην Γ´ Εθνική  κατηγορία .

Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Τσουλάκος στο 25’, Αθανασόπουλος στο 30, Μπεγέτης στο 70’, ενώ για τη Φαλαισία μείωσε ο Ν. Λυμπερόπουλος στο 80’.

Μεσσηνιακός: Νιάρχος, Ι. Καλογερόπουλος, Δασκαλάκης (80’ Μανωλόπουλκος), Κουλουράς, Μπεγέτης, Α. Κωνσταντόπουλος, Αργυρόπουλος, Α. Καλογερόπουλος, Αθανασόπουλος, Τσουλάκος, Χελάς (70’ Κουκούτσης)

Φαλαισία: Μπραϊμλάρι, Ηλιόπουλος, Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος, Παπαδόπουλος, Σπυρόπουλος (59’ Μπουζιάνης), Πότια, Νάνος, Γιαννόπουλος (65’ Καρατζαφέρης), Ν. Λυμπερόπουλος, Δ. Λυμπερόπουλος

 

Ειδήσεις: 

10 Σχόλια

ΣΣΣσσσσσσσστττ πολη φασαρια κανειs μαγκα Μεγαλοπολιτη απο Φαλαισια.Μην ανχονεσε αγορι μου,προσεχε την υγεια σου μην μαs παθειs τιποτα.

Μαγκα στο πρωτο σχολιο μαθε ορθογραφια και μετα γραψε τη γνωμη σου η οποια δε λεει και πολλα απ'οτι βλεπω.Μαλλον η υγεια σου εχει παθει κατι που σχολιαζεις καθε μερα στο πορταλ επειδη σου τσουζει που βλεπεις τους αλλους να προοδευουν

ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΦΑΛΑΙΣΙΑ ,ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ,ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ,ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ,ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑ'ΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ?ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ¨?

ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ.ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ ΣΕ ΟΡΓΑΝΟΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ κτλ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΦΑΛΑΙΣΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΩΝ ΝΟΜΩΝ ,ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΥΘΕΙΟ ,{ΣΑΝ ΤΗ ΛΑΜΠΡΗ }.ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ.

ΦΑΛΑΙΣΙΩΤΗ ΠΟΣΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΑΚΟΜΑ ?

ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ. + -

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟ ΓΥΘΕΙΟ.ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΚΟΡ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ ,ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ 9 ΓΚΟΛ ΣΤΑ 15χρονα.Οι ανθρωποι κατεβηκαν να παιξουν λογω τραυματισμων και καρτων με 6 πιτσιρικαδες.

Μεγαλοπολιτη απο Φαλαισια το πηρες χαμπαρι οτι ολοι σε κραζουν και ευτυχως σταματησες τις ειρωνειες.Μαλλον συνειδητοποιησες πως εχουν διαμορφωθει τα πραγματα.