Ήττες για Παναρκαδικό και Δόξα

Ήττες για Παναρκαδικό και Δόξα

Φεβρουάριος 25, 2017 - 17:58
2 σχόλια

Δύο ήττες ήταν ο απολογισμός των Αρκαδικών ομάδων για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με τον Παναρκαδικό να συνεχίζει τα αρνητικά αποτελέσματα γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα από την Χαλκίδα ενώ την Δόξα να το παλεύει αλλά να λυγίζει στην Αχαϊκή.

Το τριφύλλι συνεχίζει να απογοητεύει με την Χαλκίδα να φεύγει με το διπλό από την Τρίπολη χάρις στο τέρμα που σημείωσε ο Βετζυρόπουλος στο πρώτο μέρος και ήταν αρκετό για την ομάδα του για τις δώσει την νίκη.

Στην Αχαγιά η Δόξα το πάλεψε, έφθασε κοντά στο θετικό αποτέλεσμα αλλά τελικά γνώρισε την ήττα με 3-2 από την Αχαϊκή. Δρόσος στο 35’ και Νάνος στο 83’ οι σκόρερ για την ομάδα της Μεγαλόπολης Αγγελόπουλος στο 58’ και Κωστουλάτος στο 70’ και 70’ τα τέρματα για τους Αχαιούς.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Καλά ρε θέλετε να την ρίξετε την ομάδα; Πάρτε έναν προπονητή για να σώσει την ομάδα!!! Πού πάμε με το ΜΑΝΑΒΗ;

Πρώτη φορά βλέπω ομάδα με τέτοια κατρακύλα που έχει πάρει να μην διώχνουν τον προπονητή επειδή τον πληρώνουν άλλοι.Μπράβο κρατείστε τον να σας ρίξει.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.