Ήττα στον τελικό του πρωταθλήματος 5x5 για την 124 ΠΒΕ

Ήττα στον τελικό του πρωταθλήματος 5x5 για την 124 ΠΒΕ

Ιούνιος 28, 2019 - 18:30
0 σχόλια

Η 124 ΠΒΕ λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του 4ου συνεχόμενου πρωταθλήματος Πολεμικής Αεροπορίας δεν κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια στο αντίστοιχο τουρνουά 5x5.

Η ομάδα της Τρίπολης γνώρισε την ήττα με 3-1 στα πέναλτι από την 110 ΠΜ στη Λάρισα έπειτα από έναν απόλυτα συναρπαστικό αγώνα που έληξε με σκορ 2-2 που πραγματικά βάση της εξέλιξης και των στοιχείων του έσπασε καρδιές σε όλους όσους βρέθηκαν και παρακολούθησαν τον τελικό.

Το ισόπαλο 0-0 του πρώτου ημιχρόνου με το χαμένο ωστόσο πέναλτι του Χρονόπουλου για την 124 ΠΒΕ έδωσε την σκυτάλη του στο εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο με την 110 ΠΜ να μπαίνει μπροστά στο σκορ με τέρμα του Εμμανουήλ, την 124 ΠΒΕ να ισοφαρίζει με τον Παυλίδη, την ομάδα της Λάρισας να παίρνει ξανά το προβάδισμα με τον Γούτο και τον Παυλίδη και πάλι να κάνει το 2-2 και τον Ιατρόπουλο στα τελευταία λεπτά του αγώνα με εκπληκτική απόκρουση να κρατά ζωντανή την ομάδα της Τρίπολης στέλνοντας το παιχνίδι στα πέναλτι.

Στην διαδικασία των πέναλτι η 110 ΠΜ ήταν πιο ψύχραιμη και πιο εύστοχη φθάνοντας στην κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλήματος 5x5 Πολεμικής Αεροπορίας με 124 ΠΒΕ παρά την μεγάλη προσπάθεια να μένει με την πικρή γεύση της ήττας του τελικού.

Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας κ. Παναγιώτης Μανούχος ευχαρίστησε τους παίχτες του για την εξαιρετική τους εμφάνιση και συμπεριφορά τους ενώ ένα ξεχωριστό ευχαριστώ έδωσε στους Παυλίδη και Κοντίδη που πρόσφεραν το δικό τους λιθαράκι στις επιτυχίες της ομάδας και μετατίθενται σε άλλες μονάδες. 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.