Ήττα στην πρεμιέρα για τους Δρομείς

Ήττα στην πρεμιέρα για τους Δρομείς

Οκτώβριος 13, 2019 - 21:03
0 σχόλια

Σε μια ιστορική μέρα για τον Σύλλογο Δρομέων Τρίπολης η πρεμιέρα δεν ήταν όπως ήθελε η Αρκαδική ομάδα η οποία γνώρισε την ήττα στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής στο ΔΑΚ Τρίπολης με αντίπαλο τον ΚΑΟ Κορίνθου με σκορ 62-82.

Οι Δρομείς στο ντεμπούτο τους στον πρώτο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας είχαν απέναντι τους μια ομάδα με περισσότερες λύσεις και με εμπειρία κάτι που φάνηκε στο παρκέ του ΔΑΚ Τρίπολης.

Η ομάδα της Τρίπολης που αποτελεί τον μοναδικό εκπρόσωπο του Αρκαδικού μπάσκετ στις Εθνικές κατηγορίες προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε ωστόσο οι παίχτες του Ηλία Μπαλή κέρδισαν το χειροκρότημα του φίλαθλου κοινό στο ξεκίνημα τους για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Δρομείς: Χατζόπουλος 4, Καλούλης 9, Χρονόπουλος 1, Νταγιάντης 4, Μικρός 1, Σακελλαράκος 3, Σινανάι 3, Σπυράκος 8, Μπαλής 13, Καραγιάννης 4, Καρλής 5, Αγγουράς 7.

ΚΑΟ Κορίνθου: Κόης 14, Δανίκας 7, Αναγνωστάκης 12, Λακόφ 3, Τζάιδας 10, Περώτης 15, Μήτσου 3, Ντομπάρης 5, Αδαμόπουλος 13.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.