Ήττα στην Καβάλα για τον Αρκαδικό

Ήττα στην Καβάλα για τον Αρκαδικό

Δεκέμβριος 03, 2016 - 19:06
0 σχόλια

Καβάλα-Αρκαδικός 76-71

Ο Αρκαδικός πάλεψε, προσπάθησε έως και το τέλος ωστόσο δεν μπόρεσε να φύγει νικητής από την Καβάλα γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 76-71 από την ομώνυμη ομάδα στην αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας μπάσκετ Ανδρών.

Η κακή παράδοση του ΣΕΦΑ στην Καβάλα συνεχίστηκε και φέτος με την ομάδα του Γιάννη Διαμαντάκου να φθάνει στο 4-5 μετά την ήττα της στο κλειστό της Καλαμίτσας σε ένα παιχνίδι με αίγλη από τις περσινές μονομαχίες των δύο ομάδων στην Basket League.

Πρώτος σκόρερ για τον Αρκαδικό και την αναμέτρηση ο αρχηγός Γιώργος Κοψάυτης με 21 πόντους με τους Γιάννη Προδρόμου και Ντοβίντας Ρεντίκας να σημειώνουν 13 και 11 πόντους αντίστοιχα για την ομάδα τους.

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Αρκαδικός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, με σωστές και προσεκτικές άμυνες, προσπάθησε να «σπάσει» τον ενθουσιασμό και τον τσαμπουκά της Καβάλας και το κατάφερε σε μεγάλο βαθμό. Παράλληλα, ήρθαν και κάποια σουτ στην επίθεση, με το δεκάλεπτο να κλείνει στο 18-15, με buzzer beater των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο το σκηνικό δεν άλλαξε κατά πολύ. Ο Αρκαδικός συνέχισε να παίζει σε μεγάλο βαθμό καλές άμυνες, ωστόσο η Καβάλα ήταν εύστοχη και για τον λόγο αυτό συνέχισε να διατηρείται μπροστά στο σκορ. Όμως η διαφορά παρέμενε μικρή και έκλεισε στο 32-29 για το ημίχρονο.

Στην τρίτη περίοδο τίποτα δεν πήγε και τόσο καλά για την ομάδα μας. Οι επιλογές στην επίθεση δεν έφεραν τα αποτελέσματα που ο Γιάννης Διαμαντάκος θα ήθελε με αποτέλεσμα η διαφορά να φτάσει μέχρι και τους 8 πόντους 2:24 πριν το τέλος της περιόδου για τους γηπεδούχους. Το φινάλε βρήκε την ομάδα μας να είναι πίσω στο σκορ 52-48.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν άλλαξαν πολλά πράγματα. Ο Αρκαδικός συνέχισε να μην βρίσκει πολλές λύσεις στην επίθεση, ενώ η άμυνα κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα, με την διαφορά να ανοίγει και στους 13 πόντους υπέρ των γηπεδούχων τέσσερα λεπτά πριν το τέλος. Τα λεπτά κύλησαν, το τρίποντο του Ναούμη έριξε την διαφορά στους επτά, το τρίποντο του Καραμέγκου 8 δευτερόλεπτα πριν το τέλος έφερε το ματς στους τρεις πόντους, όμως το ματς δεν γύρισε με τον Αρκαδικό να γνωρίζει την ήττα με σκορ 76-71.

Τα δεκάλεπτα: 18-15, 32-29, 52-48, 76-71

Καβάλα ( Ηλίας Μωσαΐδης): Ερεβμπεναγκιέ, Κελαΐδης 5, Μαζούρτσακ 12, Σαββίδης, Μανούσος 4, Μανάκας 16, Κυριάκου 3, Κουμλελής 13, Γκέλιος 10, Μούκας 9, Αναστασάκης, Σκλήβας 12.

Αρκαδικός (Γιάννης Διαμαντάκος): Καραμαλέγκος 8, Πίνης, Τσακαλέρης 2, Κουρέπης, Κοψαύτης 21, Προδρόμου 13, Τζατζάς, Ρέντικας 11, Τζουγκαράκης 8, Τσέλλος, Σπυριδάκης, Ναούμης 5.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.