Ήττα Παναρκαδικού, ισοπαλία η Δόξα

Ήττα Παναρκαδικού, ισοπαλία η Δόξα

Ιανουάριος 15, 2017 - 17:33
0 σχόλια

Με μια ήττα και μια ισοπαλία άνοιξαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2017 ο Παναρκαδικός και η Δόξα Μεγαλόπολης κόντρα στον Φωστήρα και τον Αιολικό στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Στον Ταύρο το τριφύλλι λύγισε με 1-0 από τον Φωστήρα με γκολ του Κράσι στο 54’ με τους λαβωμένους πράσινους λόγω  των απουσιών να ξεκινούν με ήττα την νέα χρονιά. Ο Παναρκαδικός ήταν ανταγωνιστικός και προσπάθησε για το θετικό αποτέλεσμα ωστόσο ο ‘’Φονέας’’ ήταν αυτός που πήρε το τρίποντο της νίκης. Ντεμπούτο με τον Παναρκαδικό ο Γιακούδης.

Στην Μεγαλόπολη η Δόξα υποδέχθηκε τον Αιολικό με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις. Τόσο η αρκαδική ομάδα όσο και οι νησιώτες έχασαν ευκαιρίες σε πολύ καλό παιχνίδι με υψηλό ρυθμό με τους με τις προσπάθειες τους όμως να μην βρίσκουν στόχο και έτσι το 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες τους.  Θετικό ντεμπούτο ο τερματοφύλακας Χρήστου για τους κυανόλευκους αλλά και Λεβεντης και Καλεμάκης.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.