Ήττα με παράπονα για τον Πανθυρεατικό στη Σπάρτη – Στο τέλος ισοφάρισε το Κιβέρι (photos&video)

Ήττα με παράπονα για τον Πανθυρεατικό στη Σπάρτη – Στο τέλος ισοφάρισε το Κιβέρι (photos&video)

Μάιος 11, 2014 - 21:06

Από το Astrosnews

Με το… αριστερό ξεκίνησε τα μπαράζ ανόδου στη Γ” Εθνική ο Πανθυρεατικός. Η ομάδα του Αστρους ηττήθηκε εκτός έδρας από το φαβορί του ομίλου, την Σπάρτη, με σκορ 3-0. Οι γηπεδούχοι, πάντως, που σε όλο το πρώτο μέρος δεν είχαν απειλήσει τον Πανθυρεατικό κατάφεραν να πάρουν κεφάλιστο σκορ με δύο αυστηροά πέναλτι σο 42′ και στο 45′, τα οποία απέκρουσε μεν αρχικά ο τερματοφύλακας Σούρσος, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει το γκολ και στις δύο περιπτώσεις.

Στο 55′ η Σπάρτη ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 και σε όλο το δεύτερο μέρος κυριάρχησε χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, με τον Πανθυρεατικό όμως να έχει σε πολύ καλή μέρα τον τερματοφύλακά του Σούρσο.

Στις καθυστερήσεις κατάφερε να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία το Κιβέρι. Η πρωταθλητές Αργολίδας αντιμετώπιζαν εντός έδρας τον Πάμισσο Μεσσήνης και κατάφεραν μάλιστ να ανοίξουν το σκορ στον Σαρρή ατο 32′. Στο 35′ όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Αντωνίου και στο 42′, με αυστηρό πέναλτι, κατάφεραν να προηγηθούν με εύσοτχη εκτέλεση του Πατσιώτη. Στην επανάληψη το ΚΞιβέρι πίεσε για την ανατροπή, ήταν καλύτερο και δημιούργησε κάποιες φάσεις; για γκολ. Αυτό ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Βαρβουλέτο, ενώ στην αμέσως επόμενξη φάση αποβλήθηκε ο Δρούλιας για τους γηπεδούχους.
Στο γήπεδο του Κιβερίου βρέθηκαν και πολλοί φίλαθλοι από τη Βόρεια Κυνουρία.
Δείτε παρακάτω τι είπε στην κάμερα του astrosnews το μέλος της διοίκησης του Ερμή ΚΙβερίου κ. Ι. Λυμπέρης.

Επόμενη αγωνιστική την Τετάρτη 14/5, 17.00 με τα παιχνίδια

Πάμισος Μεσσήνης-Σπάρτη
Πανθυρεατικός-Ερμής Κυβερίου

Video: 

youtube://v/2AGol0ENeHU