Ήττα με παράπονα για τον Αρκαδικό από την Καλαμάτα 1980 (vid)

Ήττα με παράπονα για τον Αρκαδικό από την Καλαμάτα 1980 (vid)

Απρίλιος 07, 2019 - 21:20
1 σχόλια

Ο Αρκαδικός γνώρισε πικρή ήττα από την Καλαμάτα 1980 στην Τρίπολη για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με σκορ 55-63 σε ένα παιχνίδι με αρνητικό πρωταγωνιστή τον διαιτητή Αναστόπουλο και μαύρη τρύπα τις χαμένες βολές.

Η ήττα αυτή του Αρκαδικού όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στην ουρά μοιάζει να είναι πολύ δύσκολη με τον ΣΕΦΑ πια να αναζητά νίκες υπερβάσεις στους εναπομείναντες τελικούς που ακολουθούν.

Ο ΣΕΦΑ ξεκίνησε το παιχνίδι πολύ καλά παίρνοντας από νωρίς διψήφιες διαφορές τις οποίες και διατήρησε στα δύο πρώτα δεκάλεπτα του αγώνα με το σκηνικό να αλλάζει στην συνέχεια.

Η ομάδα της Καλαμάτας 80' ροκάνισε και επέστρεψε στο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να μπαίνουν με την διαφορά στον πόντο στο τελευταίο δεκάλεπτο. Εκεί η αστοχία του Αρκαδικού κυρίως από την γραμμή των βολών, οι λάθος διαιτητικές αποφάσεις αλλά και η ψυχραιμία της Καλαμάτας 1980 έκαναν αυτό το τελικό 55-63.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Αρκαδικός-Καλαμάτα 1980 55-63


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Αυτο το παιδι που σφυριζει και Α1 και δε μιλαει καθολου εκει. Γιατι παιζει διαιτητης μπασκετ γενικα;; Πολυ κομπλεξ. Απορω πως τον ανεχεται η ενωση και οι ομαδες εκτος καλαματας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.