Ήττα για τον Αρκαδικό από το Περιστέρι

Ήττα για τον Αρκαδικό από το Περιστέρι

Φεβρουάριος 17, 2018 - 21:23
0 σχόλια

Το Περιστέρι πέρασε και από την Τρίπολη συνεχίζοντας το αήττητο σερί του επικρατώντας του Αρκαδικού με σκορ 67-90  για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας μπάσκετ Ανδρών.

Το έργο του ΣΕΦΑ κόντρα στο ασταμάτητο Περιστέρι του μεγάλου μπάτζετ και των πολλών και ποιοτικών επιλογών ήταν ευθύς εξ' αρχής δύσκολο με την ήττα να θεωρείται εντός προγράμματος και να μην βγάζει σε κάτι από τους στόχους της την ομάδα της Τρίπολης.

Πρόθεση για τον Αρκαδικό δεν ήταν άλλη από το να φανεί ανταγωνιστικός και να κερδίσει πράγματα για την συνέχεια στο κομμάτι της αυτοπεποίθησης και με βάση την εικόνα του και την αγωνιστική του συμπεριφορά στην μεγαλύτερη διάρκεια τα κατάφερε με εξαίρεση ίσως την κακή αμυντική περιφερειακή άμυνα.

Οι πρωτοπόροι της Α2 με ένα απίστευτο κρεσέντο από τα 6, 75 που από κάποιο σημείο και μετά έμοιαζε σαν να πετούν βότσαλα στην θάλασσα κατέστρεψαν κάθε αμυντικό πλάνο του Μάριου Δεσποτάκη. 11 τρίποντα για το Περιστέρι στο πρώτο ημίχρονο και 19 συνολικά.

Το Περιστέρι με up tempo επέβαλε την ανωτερότητα του παίρνοντας μία ακόμα νίκη με τον Αρκαδικό από την άλλη να συλλέγει εμπειρίες και να ρίχνει την προσοχή του στον επόμενο αγώνα τελικό κόντρα στον Ερμή Αγιάς στην Τρίπολη.

Οι φιλοξενούμενοι από την αρχή του αγώνα  φρόντισαν να βάλουν τις βάσεις της νίκης επιβάλλοντας τον ρυθμό τους και με κύριο όπλο τους το τρίποντο άρχισαν να χτίζουν τις πρώτες διψήφιες διάφορές από τα μέσα του πρώτου δεκαλέπτου με τον Αρκαδικό να προσπαθεί αλλά να προδίδεται από την απίστευτη ευστοχία των Περιστεριωτών από τα 6, 75.

Κάτι ανάλογο συνέβη και στο δεύτερο δεκάλεπτο με την ομάδα της ''Δυτικής Όχθης'' να συνεχίζει να δίνει τον ρυθμό στον αγώνα και τον Αρκαδικό με μερικές καλές άμυνες και όμορφα καλάθια από τον Πελτιέρ, τον Γαρμπή και τον Προδρόμου να κόβει την διαφορά στους 12 από τους -19 με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (37-49).

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Αρκαδικός μπήκε καλά και με πολύ ενέργεια στο παρκέ ρίχνοντας την διαφορά μετά από ώρα ακόμα και στους 9 (43-52). Όμως κάπου εκεί το Περιστέρι πήρε και πάλι μπρος από την γραμμή του τρίποντου και με έναν πραγματικό καταιγισμό από τους Κλαρκ, Μάντζαρη και Μαγκουνή η διαφορά ανέβηκε και πάλι αυτή την φορά πάνω από τους 20 πόντους. Τα 8 τρίποντα σε ένα δεκάλεπτο για τους κιτρινομπλέ έκοψαν σαν μαχαιριές την άμυνα του ΣΕΦΑ.

Το τέταρτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με τον Αρκαδικό να κάνει το δικό του σερί και μάλιστα με 3 εύστοχα (Πελτιέρ-Μαραγκάκης-Μπιζούκας) τρίποντα και ένα επί μέρους 9-0 μειώνοντας σε 62-78 με το Περιστέρι όμως να διαχειρίζεται άριστα την κατάσταση και το προβάδισμα του φθάνοντας στην νίκη και το τελικό 67-90.

Τα δεκάλεπτα: 15-31, 37-49, 53-77, 67-90

Αρκαδικός (Δεσποτάκης): Μπιζούκας 3 (1), Βλάχος, Λυμπερέας 2, Σίνης, Μούκας 8 (2), Προδρόμου 12, Μαραγκάκης 7(1), Τζαϊδάς 1, Πέλτιερ 19(2), Γαρμπής 5, Αποστολίδης 2, Τζουγκαράκης 8

ΓΣ Περιστερίου (Καραγιάννης): Κλαρκ 16 (4), Παππάς 1, Μιλόσεβιτς 2, Μαγκουνής 9 (3), Πολυτάρχου 19 (5), Αγγέλου, Μάντζαρης 23 (7), Σκορδίλης 14, Σιγκούνας, Σίμτσακ 3, Δημητριάδης, Κωνσταντακόπουλος 3

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.