Ήττα για την Κ17 του Αστέρα (vid)

Ήττα για την Κ17 του Αστέρα (vid)

Φεβρουάριος 07, 2016 - 10:19
0 σχόλια

Κ17 Αστέρας Τρίπολης-Κ17 Ατρόμητος 0-3

 

Την εντός έδρας ήττα με 3-0 γνώρισε η Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ κόντρα στην αντίστοιχη του Ατρόμητου για το Πρωτάθλημα υποδομών της Super League. Χαμένο πέναλτι και πολλές ευκαιρίες από την ομάδα μας.

Παιχνίδι κέντρου στο πρώτο ημίχρονο για τις δύο ομάδες με τον Ατρόμητο να βρίσκει τον τρόπο να προηγηθεί στο 20'.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο και δημιούργησε πολλές φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία. Ο Κοντογιαννόπουλος έχασε την ευκαιρία της ισοφάρισης με άστοχη εκτέλεση πέναλτι και στη συνέχεια ο Μπινιώρης με μακρινό σουτ είδε τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι. 

Αμέσως μετά, ο Τάκος έπιασε την κεφαλιά στην μικρή περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε άουτ και ο Ρούνης με ανάποδο ψαλίδι λίγο έλειψε να σημειώσει το γκολ του αγώνα. 

Η πίεση του ΑΣΤΕΡΑ συνεχίστηκε και στο 80' ο Ντίνε έκανε ένα αδύναμο πλασέ που δεν έβαλε δύσκολα στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Πέντε λεπτά μετά, ο Ατρόμητος, κόντρα στη ροή του αγώνα, πέτυχε το 2-0 και στις καθυστερήσεις το τελικό, 3-0.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιώσης, Κουρτέσης, Μπινιώρης, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Κοντογιαννόπουλος, Ντίνε, Γλέζος, Δουβίκας, Κανελλόπουλος, Ρούνης

Επαιξαν και οι: Τάκος, Πολυμενάκος, Γεωργόπουλος

 

Ειδήσεις: 
Video: 

K17: ΑΣΤΕΡΑΣ-Ατρόμητος 0-3 | ASTERAS-Atromitos 0-3


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.