Ήττα για την Εθνική στην Ιταλία, βασικός ο Κουρμπέλης

Ήττα για την Εθνική στην Ιταλία, βασικός ο Κουρμπέλης

Οκτώβριος 13, 2019 - 09:51
0 σχόλια

Η ανανεωμένη Εθνική ομάδα στάθηκε καλά στο "Ολίμπικο", πάλεψε, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά δεν απέφυγε την ήττα (2-0) από την πρωτοπόρο του ομίλου Ιταλία, που εξασφάλισε την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020. Βοσνία-Φινλανδία 4-1 και Λιχτενστάιν-Αρμενία 1-1 στα άλλα ματς του 10ου ομίλου.

Η Εθνική παρουσίασε μετά από καιρό πολύ καλή αμυντική λειτουργία και δεν επέτρεψε στους Ιταλούς να βρουν ρυθμό και να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες. Από την άλλη πλευρά ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις της και θα μπορούσε να σκοράρει σε -τουλάχιστον- δύο περιπτώσεις κλασσικών ευκαιριών, με τους Λημνιό στο 12΄ και Κουλούρη στο 60'. Ο Ζορζίνιο στο 63΄ με πέναλτι και ο Μπερναρντέσκι στο 78΄ ήταν οι σκόρερς της "σκουάντρα ατζούρα", που εξασφάλισε την πρόκριση στην τελική φάση του EURO 2020.

Ιταλία: Ντοναρούμα, Ντ’ Αμπρόσιο, Μπονούτσι, Ατσέρμπι, Σπινατσόλα, Μπαρέλα (87’ Τζανιόλο), Ζορζίνιο, Βεράτι, Κιέζα (39’ Μπερναρντέσκι), Ιμόμπιλε (79΄ Μπελότι), Ινσίνιε.

Ελλάδα: Πασχαλάκης, Μπακάκης, Χατζηδιάκος, Σιόβας, Σταφυλίδης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης (75’ Γιαννούλης), Μπακασέτας (80’ Μάνταλος), Λημνιός, Κουλούρης (67’ Δώνης).

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.