Ήττα για την Εθνική Ελπίδων με βασικούς τους Πασαλίδη και Κυριακόπουλο

Ήττα για την Εθνική Ελπίδων με βασικούς τους Πασαλίδη και Κυριακόπουλο

Οκτώβριος 13, 2018 - 16:10
1 σχόλια

Με βασικούς τους Τριαντάφυλλο Πασαλίδη και Γιώργο Κυριακόπουλο η Εθνική Ελπίδων γνώρισε την ήττα από την Κροατία με τον κετρνικό αμυντικό του Αστέρα Τρίπολης να έχει την άτυχη στιγμή του αυτογκόλ για την ομάδα του.

Η Εθνική Ελπίδων ηττήθηκε 2-0 στην Κροατία. Έτσι, οι αντίπαλοί μας είναι αυτοί που πέρασαν στην πρώτη θέση του ομίλου (1ος). Τη Δευτέρα 15/12 η Εθνική, στον τελευταίο της αγώνα, αντιμετωπίζει τη Λευκορωσία στο Περιστέρι (19:30) και η Κροατία αγωνίζεται εκτός έδρας με το Σαν Μαρίνο, επίσης στον τελευταίο της αγώνα.

Οι Κροάτες προηγήθηκαν στο 41΄ με αυτογκόλ του Πασαλίδη και σημείωσαν το 2-0 στο 94΄ με τον Μπρέκαλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ελληνική ομάδα αγωνίστηκε από το 65΄ με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Νικολάου. Σε περίπτωση που η Ελλάδα τερματίσει στη δεύτερη θέση, έχει πολύ σοβαρές πιθανότητες να είναι ανάμεσα στους 4 καλύτερους δεύτερους που θα διεκδικήσουν την πρόκριση στην τελική φάση της Ιταλίας και του Σαν Μαρίνο μέσω play offs.

Κροατία: Πόσαβετς, Ουρέμοβιτς, Σόσα, Σούντζιτς, Καλέτα-Κάρ, Μπένκοβιτς, Μπρεκάλο (95΄ Μπάμπιτς), Βλάσιτς, Τζάκολις, Χαλίλοβιτς (78΄ Φιόλιτς), Ιβανούσεβιτς.

Ελλάδα: Κότσαρης, Σάλιακας, Κυριακόπουλος, Πασαλίδης, Νικολάου, Καραχάλιος, Γαλανόπουλος, Βέργος (64΄ Χατζηγιοβάννης), Λάμπρου (68’  Χατζηδιάκος), Ανδρούτσος (64΄ Κοτσόπουλος), Λημνιός.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.