Ήτανε το... Shock μεγάλο!

Ήτανε το... Shock μεγάλο!

Σεπτέμβριος 05, 2019 - 11:56
13 σχόλια

Φιλαράκια μου καλά και αγαπημένα... γεια σας!

Ξυπνήσατε; Ή ακόμα βουίζει το κεφάλι από το χθεσινοβραδινό ξενύχτι; Μπαρ - καφετέριες - σουβλατζίδικα γέμισαν!

Όλα κι όλα, ζήσαμε μια νύχτα σοκ εχθές. Συγκλονιστήκαμε με τις εκπτώσεις 20% και 50%. Κρίμα που δεν είχαμε καλάθια και κοφίνια να τα γεμίσουμε με ρούχα και παπούτσια του 2002!

Κάποιοι καταστηματάρχες ανέβασαν τις τιμές λίγο πριν από τις 19:00. Την επόμενη φορά, «κλικ», επειδή... το δις εξαμαρτείν ουκ εμπόρου σοφού και εντίμου!

Εξαιρετικά τα μουσικά συγκροτήματα φέτος! Δεν ήταν ενοχλητικά τα μεγάφωνα, δεν μπερδεύονταν οι ήχοι όπως σε άλλες βραδιές.

Βέβαια, παραήταν ήσυχα τα μεγάφωνα... Αλλά πολλή βαβούρα για το τίποτα στην Πετρινού. Προσφορές ακούγαμε μία φορά το δίωρο, ούτε φτερά είδαμε ούτε πούπουλα!

Δεν είχαμε και παρουσιαστή, βέβαια! Τον περιμέναμε, αλλά δεν εφάνη!

Καλύτερα. Αλλά θα μπορούσε να είχε ειδοποιήσει!

Πάντως ο πρώην αντιδήμαρχος διακοπάρει ακόμα. Καλύτερα και για αυτόν.

Σάμπως και όταν ήταν παρών, έκανε τίποτα;..

Παρών και ο παλιός δήμαρχος, που νομίζει ότι είναι ακόμα δήμαρχος.

Δήμαρχε, (μην μπερδεύεσαι Μήτσο, στον Κώτσο το λέω) πάρε παράδειγμα -προς αποφυγήν- και πράξε αναλόγως!

Βρε παιδιά, ούτε δελτίο Τύπου, ούτε η Αστυνομία ούτε ο Δήμος, ενημέρωσαν για τους κλειστούς δρόμους λόγω Shock Price. Οργάνωση, όχι αστεία!

Μην παιδεύετε το μυαλουδάκι σας μερικοί -και δεν είναι ιδιαίτερα κοφτερό ούτε μπόλικο. Τα πράγματα είναι απλά: Στον ισχυρό παίκτη θα έρθουν όλοι...

Όλοι!


13 Σχόλια

Αισθητή η απουσία του Σωτήρη και το κενό σε οργανωτικά θέματα. Ο Λαγός έκανε αμηχανος βόλτες

Τρίχες....

την προσφιλή καθημερινή συνήθεια των προσφύγων να κάθονται στα παγκάκια της Άρεως κάποιοι συντοπίτες μας την εξέλαβαν ως "συμμετοχή των προσφύγων" στη Λευκή νύχτα και ως "δείγμα κοινωνίας πολιτισμού" ... θα τρελαθούμε παιδιά, ότι δικαιολογεί την ύπαρξη του επαγγέλματός μας ή των προγραμμάτων που χρηματοδοτούν το βιοπορισμό (και βάλε) 2-3- ανθρώπων δεν είναι δείγμα ανάπτυξης ή πολιτισμού...

Σοκ πραγματικό! 20 μέρες μετά την Τεγέα το γυφτοπανήγυρο για ένα βράδυ στην πόλη!

ΑΣΧΕΤΕ,Η ΟΓΑΝΩΣΗ ΗΤΑΝ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΡΜΑΧΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Η ΑΣΤΟΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ(ΣΩΤΗΡΟΣ) ΚΑΙ Ο ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΕΝΕΒΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΑΓΟΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ,ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ

Ο Βρέντας και η Αληγέωργα έχουν εξαφανιστεί απο την Τρίπολη εδω και 3 μήνες.

Ο Βρέντας ως αντιδήμαρχος πολιτισμού ντυνόταν τσολιάς στην άλωση κάθε χρόνο για να δούμε την διάδοχο του Καρούτζου αν θα ντυθεί Αμαλία φέτος.

16:51 λάθος κάνεις... όχι μόνο στην άλωση, αλλά κάθε μέρα ήταν τσολιάς o Βρέντας. Δεν θυμάσαι τα κόκκινα τσαρούχια του;

ΠΟΛΊΤΗ 16.03 Ο ΛΑΓΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΚΆΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΊΣΕΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΛΈΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΌΣΜΟ ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΚΆΤΟΧΌ ΤΟΥ ΧΑΧΑ ΌΣΑ ΔΕ ΦΤΆΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΎ....

16:34 Η Αληγέωργα θα πήγε κάπου αλλού να ανοίξει το στοματάκι της να μιλήσει, γιατί στην Τρίπολη και στο Δημοτικό Συμβούλιο μάλλον δεν αισθανόταν καλά και δεν μας είχε κάνει την τιμή να ακούσουμε τη φωνούλα της όσο ήταν αντιδήμαρχος Οικονομικών..

Anonymous 16:51 Θα σε στεναχωρήσω, αλλά η Καρούντζου δεν θα ντυθεί ούτε αμαλία, ούτε θα μασκαρευτεί τίποτε άλλο για να εντυπωσιάσει όπως ο προκάτοχός της, πολύ απλά γιατί δεν θα γίνει φέτος το δρώμενο της αναπαράστασης. Λυπήθηκες τώρα, ε;

18:53 ΔΕ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ, ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΣ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.