Ησυχία! Ο Πρωθυπουργός ξεκουράζεται!

Ησυχία! Ο Πρωθυπουργός ξεκουράζεται!

Αύγουστος 16, 2017 - 10:01
2 σχόλια

Το Σχόλιο του Σωκράτη

Η κεφαλή της χώρας, ο Αλέξης μας, κάπου διακοπεύει, χαλαρός και άνετος, με τη γυναικούλα του -μπαρδόν, μετά της συντρόφου του- και των δύο υιών τους.

Η κεφαλή της χώρας ξεκουράζει την κεφαλήν της από τις σκοτούρες και τις ευθύνες τού να είσαι Πρωθυπουργός. Ο Αλέξης μας, ησυχάζει και ηρεμεί από τις βαρουfuckειες ανοησίες, τις μερκελίστικες πολιτικές, το αυστηρό πρωτόκολλο που του επιβάλλει η θέση του. Απολαμβάνει για λίγες ημέρες χαλάρωση και ξεκούραση.

Σε τόπο άγνωστο,αλλά οπωσδήποτε πιο... χλοερό από τα πύρινα μέτωπα, non?

Για πρώτη φορά στα χρονικά, οι Έλληνες δεν γνωρίζουμε πού διακοπεύει ο Πρωθυπουργός. Για πρώτη φορά στα χρονικά, καίγεται η χώρα από άκρου εις άκρον και ο Πρωθυπουργός είναι άφαντος!

Τι διάολο, για λίφτινγκ έχει πάει σε καμία κλινική στην Καζαμπλάνκα και δεν μπορεί να βγει στην τηλεόραση επειδή έχει επιδέσμους στα μούτρα;..

Ή μήπως ένα κοπάδι ροζ φλαμίνγκο τον άρπαξε;

Η χώρα τσουρουφλίστηκε για τα καλά και ο Αλέξης συνεχίζει να κάνει διακοπές ινκόγκνιτο.

Κοιμήσου, αγγελούδι μας, κοιμήσου, νάνι-νάνι!

 

 

Ειδήσεις: 
Tags: 

2 Σχόλια

πως φαίνεται η αντικειμενικότητα αυτού του άρθρου. Λες και στο υπαγόρευσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης! Μιλάμε για το τέλειο άρθρο

@Γ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ - Δεν είμαστε στην Βενεζουέλα, οι Έλληνες πολίτες έχουμε το δικαίωμα κριτικής στον πρωθυπουργό όπως και σε όλους τους πολιτικούς.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.