Ιστορική νίκη του ΠΑΣΟΚ στη Νότια Κυνουρία

Ιστορική νίκη του ΠΑΣΟΚ στη Νότια Κυνουρία

Νοέμβριος 09, 2010 - 01:17
4 σχόλια

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την ΝΔ στην Αρκαδία... Ο λόγος για την ήττα του ιστορικού προέδρου της ΟΝΝΕΔ και για 27 χρόνια δημάρχου Λεωνιδίου Δημήτρη Τσιγκούνη, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια αναμόρφωσε την Κυνουριακή πόλη και την έκανε γνωστή σε όλη την Ελλάδα, με τις εκδηλώσεις, με πιο χαρακτηριστική αυτή της Τσακώνικης Μελιτζάνας.

Ο κ. Τσιγκούνης έχασε τον δήμο απο την πρώτη Κυριακή απο τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μαρνέρη. Λογικό να χαίρεται ο Δημήτρης Ρέππας, ο οποίος κατάγεται απο το Λεωνίδιο Αρκαδίας.

Πηγή: www.parapolitika.gr


4 Σχόλια

Είμαι κάτοικος Λεωνιδίου Μέλος της Ν.Δ. θέλω να ενημερώσω σχετικά με το δημοσίευμα ότι ο συνδυασμός του κ Μαρνερη δεν ήταν του ΠΑ.ΣΟ.Κ., οι 2 απο τους πρώτους 4 (Γεωργιτσης Π. Γεωργιτσης Η.) εκλεγέντες του Μαρνερη ήταν στο ψηφοδέλτιο του Τσιγκούνη την προηγούμενη φορά! ο Πρώτος σε σταυρούς (Μπεκυρος) είναι δεξιός μέλος Της Ν.Δ. Ο Γεωργιτσης Π. ήταν μέχρι πριν της εκλογές πρόεδρος τοπικής Ν.Δ. Λεωνιδίου! Το Λεωνίδιο δεν Ψήφισε ΠΑΣΟΚ τον Τσιγκούνη Καταψήφισε και την επιλογή του Σαμαρά να μας επιβάλει τον Μαθουσάλα!!

Στην εφαρμογή μας για τα αποτελέσματα των εκλογών και στο σύστημα του ΥΠΕΣ δεν δώθηκε πράσινο χρώμα στον κ. Μαρνέρη. Το άρθρο αυτό είναι αναδημοσίευση από το parapolitika.gr Ευχαριστούμε για την επισήμανση. Είναι σημαντικό να γνωρίζει ο κόσμος την πραγματικότητα. Admin

ΚΑΤΟΙΚΕ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ...ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ,ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΟ ΜΕ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ????ΕΠΡΕΠΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΥΡΙΩΤΗ Η΄ΤΟΥ ΜΑΘΟΥΣΑΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ??

Η ΝΟΤΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ . ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΥΡΟΥ ΚΑΙ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ . ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ