Ισπανικά σενάρια για ενδιαφέρον του Αστέρα για τον Γκοροστίδι

Ισπανικά σενάρια για ενδιαφέρον του Αστέρα για τον Γκοροστίδι

Ιούλιος 28, 2019 - 20:17
4 σχόλια

Η αγορά της Ισπανίας είναι ξεκάθαρο πως έχει την τιμητική της σχετικά με τα μεταγραφικά ψώνια του Αστέρα Τρίπολης το εφετινό καλοκαίρι και όπως φαίνεται δεν αποκλείεται να συνεχιστούν με τους Ίβηρες να βγάζουν στην επιφάνεια ένα νέο σενάριο.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της Ισπανικής εφημερίδας «Mundo Deportivo» η αρκαδική ομάδα έχει στο στόχαστρο της και κινείται για την απόκτηση ενός νεαρού κεντρικού μέσου που ανήκει στην Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Πιο συγκεκριμένα οι Ισπανοί αναφέρουν πως ο Αστέρας Τρίπολης θέλει να κάνει δικό του τον Άντερ Γκοροστίδι για τρία χρόνια, με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή ενώ η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες.

Ο Άντερ Γκοροστίδι είναι 23 ετών, μπορεί να παίξει είτε ως αυντικός μέσος είτε και ως 8αρι καθώς έχει καλές δημιουργικές τάσεις και αγωνίζεται στην δεύτερη ομάδα της Σοσιεδάδ μετρώντας την περσινή σεζόν 27 συμμετοχές και τρία γκολ.

Όπως φαίνεται ο Αστέρας Τρίπολης εντός των πρώτων ημερών του Αυγούστου θα κινηθεί για φορ και εξτρέμ και μένει να δούμε αν θα επαληθευτούν τα όσα γράφουν οι Ισπανοί για τον Άντερ Γκοροστίδι και οι κιτρινομπλέ κινηθούν και για την απόκτηση ενός ακόμα μέσου. 

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Η ...μαμά του τον ξέρει ? Κάποιο γνωστό όνομα παίζει για το ρόστερ του Αστέρα , ή θα ψαχνόμαστε πάλι και θα μας βγαίνει η χολή από την αγωνία σε κάθε αγώνα, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος ?

@13:45 Ο Μέσι, ο Ρονάλντο και ο Γκριεζμάν που τους ξέρει η μαμά τους, δυστυχώς ήταν πιασμένοι από άλλους

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.