Ισοπαλία στο ντέρμπι του Λεωνιδίου, βροχή από γκολ στη Β' Κατηγορία: Τα αποτελέσματα της Α' και Β' Αρκαδίας

Ισοπαλία στο ντέρμπι του Λεωνιδίου, βροχή από γκολ στη Β' Κατηγορία: Τα αποτελέσματα της Α' και Β' Αρκαδίας

Νοέμβριος 25, 2012 - 17:00
26 σχόλια

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι στο Λεωνίδιο ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την ΑΕΚ Τρίπολης, ενώ πολύτιμη νίκη πέτυχε ο Απόλλων Τυρού επί του Ορχομενού και ανέβηκε στη βαθμολογία ο Ερμής Μελιγούς, ο οποίος κέρδισε το Κορακοβούνι. Βροχή από γκολ στη Β' κατηγορία στα δύο ματς του απογεύματος. Αναλυτικά, τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες σε Α' και Β' κατηγορία:

Α' Κατηγορία

 

Δόξα Μεγαλόπολης-Νικηταράς Δολιανών 2-0

Πανθυρεατικός-Βρασιές 3-0

Παγγορτυνιακός-Φαλαισία 1-4

Λεωνίδιο-ΑΕΚ Τρίπολης 0-0

Απόλλων Τυρού-Ορχομενός Λεβιδίου 2-1

Κορακοβούνι-Ερμής Μελιγούς 0-3

Ρεπό: Τεγέα

 

Βαθμολογία

  1. Πανθυρεατικός 21
  2. Φαλαισία 19
  3. ΑΕΚ Τρίπολης 18
  4. Λεωνίδιο 15
  5. Δόξα Μεγαλόπολης 14
  6. Ερμής Μελιγούς 10 
  7. Νικηταράς Δολιανών 7
  8. Παγγορτυνιακός 7
  9. Απόλλων Τυρού 7 
  10. Βρασιές 6
  11. Ορχομενός Λεβιδίου 6
  12. Τεγέα 5
  13. Κορακοβούνι 0

 

Β' Κατηγορία

1ος όμιλος

Κανδήλα-Κάψια 4-0

Αναγέννηση-Ελπίδα 1-5

Μαντινειακός-Μέγας Αλέξανδρος 3-1

Άρης Τρίπολης-Δημητσάνα 8-1

Βαθμολογία

  1. Άρης Τρίπολης 15 
  2. Ελπίδα 13
  3. Μαντινειακός 13 
  4. Αναγέννηση 12
  5. Δημητσάνα 9
  6. Κανδήλα 6
  7. Κάψια 3
  8. Μέγας Αλέξανδρος 0

2ος όμιλος

 

Ελαιοχώρι-ΑΕ Μαρίου 2-0

Φορτούνα-Αχιλλέας 0-0

Ηρακλής Βερβαίνων-ΑΕ Κορυθίου 1-0

Νεστάνη-Πάρνωνας 6-1

 

Βαθμολογία

  1. ΑΕ Κορυθίου 15
  2. Ελαιοχώρι 13
  3. Ηρακλής Βερβαίνων 12
  4. Φορτούνα 11
  5. Αχιλλέας 5
  6. Πάρνωνας 4
  7. ΑΕ Μαρίου 4
  8. Νεστάνη 3 
Ειδήσεις: 

26 Σχόλια

α ρε αναγεννηση απο τεσσαρες πηγες στις πενταρες τωρα..αλλαξτε καμια αμυνα γιατι μπαζει απο παντου σαν χωνι ξεφτυλιζεται την ομαδα..α ρε μπανανας που σας χρειαζεται..πηρατε και τον προπονηταρα..τι να πω πολυ ολυμπιακο βλεπει αυτο το παιδι..προεδρε βγαλε μονος σου εντεκαδα,καλυτερα θα τα πας..

Συγχαρητήρια στον (κύριο) Παζιουρο κ τον επόπτη που ήταν στην μεριά της κερκιδας.μολις μπήκαν Οι τραμπουκοι του τυρου στο ημίχρονο μέσα στο γήπεδο μαζι με την Υποτίθεται διοίκηση του απολλων μετά από απειλές έκαναν δώρο 2 γκολ στους γηπεδούχους.χειροτερη διαιτησία δεν έχουμε δει ποτέ.μαλιστα ο επόπτης σε μια φάση έβρισε παιχτη του ορχομενου.

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΠΣΑ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.... ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!!

Φίλε από το Λεβίδι μάλλον ήσουν σε άλλο γήπεδο ή δεν σε πληροφόρησαν καλά. Ο Ορχομενός έβαλε ένα γκόλ οφσάιντ και οι παίκτες του υπέπεσαν σε 3 πέναλτι τελικά σφυρίκτηκε ένα(πάλι καλά η αναλογία 1 στα 3). Κατα τα άλλα σας έφταιγε η διαιτησία, ο κακός καιρός η οικονομική κρίση και ο ανάδρομος Ερμής στο ζωδιακό κύκλο. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει και η ήττα και δεν είναι κακό να την απόδεχόμαστε καμιά φορά κάνοντας την αυτοκρική μας και όχι κυνηγώντας σκιές. Η "υποτίθεται" διοίκηση συμπερηφέρθηκε στην ομάδα σας με τον καλύτερο τρόπο αν και η συμπεριφορά κά[ποιων μέλων της απόστολης σας δεν ήταν η αρμόζουσα.

ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ..ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ 'ΜΕΓΑΛΑ' Κ 'ΜΙΚΡΑ' ΔΕ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ......ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ (ΧΑΜΗΛΟΥ)ΣΗΜΕΙΟΥ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Κ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΑ...ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ Μ ΑΥΤΟ ΤΟ Γ@@@@@Ο ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ..ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!ΕΛΕΟΣ!!

<p>η δ*** του απολλων εβριζε ολα τα παιδια απο την κερκιδα.η διαιτισια ηταν χαλια,λογω τραμπουκισμων...συνεχιστε ετσι.Anonymous 19.43</p>

Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ Α ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΣ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΕΒΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ( Η ΚΑΝΔΥΛΑ ΕΙΧΕ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ) ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ.

Anonymous 19.43 ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΙΛΑΣ?? ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 0-1 ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ 0-2?? ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΕΞΕΔΡΑ ΕΒΡΙΖΕ?? ΘΕΛΕΤΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ!! ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΛΕΒΙΔΙΙ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΕΠΣΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΜΠΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΚΥΝΟΥΡΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΕΠΣΑ! ΑΛΛΑ ΑΝ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΙ ΛΕΒΙΔΑΙΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΚΟΙ ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ!! ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΗΝΕΣ: http://www.arcadiaportal.gr/news/o-apoixos-tou-telikou-tou-paidikou-protathlimatos-photos ΟΣΟ ΠΩΑ ΑΝΕΒΗΚΑΜΕ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΑΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ!!

Το Δρακοβούνι και η Νιμφασία ομάδες δεν έχουν στη 5η και 6η κατηγορίας Ελλας;

ΕΔΩ ΑΠΟΛΛΩΝ.ΕΣΕΙΣ ΑΠ ΤΟ ΛΕΒΙΔΙ ΜΙΛΑΤΕ ΠΟΛΥ.ΠΡΩΤΟΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΒΡΑΔΥΝΗ ΕΞΟΔΟ ΜΕ ΟΙΝΟΠΟΣΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ Α ΤΟΠΙΚΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 200-300 ΑΤΟΜΑ ΣΥΝΗΘΩΣ.ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ.ΟΤΑΝ ΣΕ ΑΔΙΚΟΥΝ ΘΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ.ΤΡΙΤΩΝ ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ 30 ΝΟΜΑΤΕΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΛΕΒΙΔΙ Κ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΚΙΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.

Κύριε από τον τυρο συγχαρητήρια που μαζευεστε τόσα Ατομα κ βριζετε παιδιά που ασχολούνται ερασιτεχνικά Με το ποδόσφαιρο κ επιτίθεστε σε διαιτητές για να Κερδίσετε παιχνίδια,επειδή σε όλο το παιχνίδι σε αδίκησε υποτίθεται Σε δυο φάσεις κ σε ευνοεισαι σε δέκα.χιλια μπράβο.συνεχιστε Ετσι,μάθε να κερδίζεις στο γήπεδο με ωραία μπάλα κ οχι με τραμπουκισμους

γιατι κανεις δεν ασχολειται με την σφαγη της ΑΕΚ στο λεωνιδιο ρε παιδια!! τι πεναλτι δεν της δινεται και τι offside δινουν στο goal.ρε τσουκα ωραιο ορισμο,που πατε ρε μπαΝΑΝΕς..

ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΛΕΒΙΔΙΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΧΑΛΙΑ ΕΙΣΤΕ.ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΤΟ 5 ΣΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΑΠΟΡΗΣΑΜΕ ΕΠΑΙΖΕ ΜΟΝΑΧΟΣ ΤΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ Β ΤΟΠΙΚΟ

Θα θέλατε πολύ να παίζεται σαν κ εμάς,επιτεθειτε σε κανα διαιτητή να σας σπρώξει λίγο γιατι αλλιώς θα παίζετε με κορακοβουνι κ παρνωνα του χρόνου. Εκτός από τα 2 γκολ που έβαλε ο ρεφερι δεν κάνατε Κ άλλη φάση.μια ζωή τραμπουκισμους...φιλακια γατακια...

<p>ΡΕ ΤΥΡΟΣ ****... ΗΡΕΜΗΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ....!! ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ 20 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ!! ΜΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΘΑ ΕΙΧΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ!! ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΠΣΑ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!!!</p>

Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ..ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΑ ΝΤΑ..ΕΙΣΤΕ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ..Κ ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 5 ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΛΟΣ ΜΑΘΑΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ(ΑΠΟ ΑΣΤΡΟΣ ΜΕΡΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ Μ....Σ Τ ΟΝΟΜΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΚΘΕΣΟΥΜΕ) ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ<ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ>ΣΕΒΑΣΜΟΣ.ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΛΗΞΕ.ΗΡΕΜΙΑ Κ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΓΙΝΕ

κυριε απο το λεβιδι οταν ειναι στο γηπεδο 200 ατομα και βριζουν 10 οταν βλεπουν περιεργα αυτα γινονται στα περισσοτερα γηπεδα που εχουν κοσμο αν θεσ τι γνωμη μου κακοσ γινεται. οταν μιλασ για επιθεσεισ κακοσ το λεσ γιατι δεν εγινε τιποτα τετοιο και αν βλεπεισ χρονια μπαλλα ξερεισ πωσ ειναι. τωρα ποιοσ αδικηθηκε στο παχνιδι ρωτα τουσ παιχτεσ σου να σου πουν την αληθεια.

ΡΕ ΛΕΒΙΔΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΡΙΞΕΙΣ ΚΑΝΑ ΑΡ.....Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΠΟΤΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΡΕΦΕΡΙ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΟΥ ΔΕ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ Ε ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ.

<p>ρε *** απο απο τον τυρο απαντατε τοσες μερες κ μιση αληθεια δεν εχετε πει...φτανει πια...σας ξερουν καλα ολοι..δεν σας πιστευει κανεις πλεον....κ αν πεσει το λεβιδι καλα θα κανει,απο το να μεινει κατηγορια με τραμπουκισμους χιλιες φορες να πεσει κ να μην παιζει στην ιδια κατηγορια με τραμπουκους ασχετους απο αθλητισμο........</p>

ΡΕ Anonymous19:09 ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 0-1 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΠΤ?? ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ κυριοι ΤΟΥ ΤΥΡΟΥ! ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ!!!

παιζοντασ μπαλα 11 και παρεουλα ο διαιτητησ.ωραια μπαλα.μια τελικη στο πρωτο ημιχρονο και γκολ ενα μετρο οφσαιντ.οσο για το πεναλτι ναι ηταν καθαρο.αλλα εσυ θεσ και γκολ οφσαιντ και πεναλτι.ολα δικα σου δηλαδη.ετσι σασ εχουν μαθει οι κολλητοι σασ οι διαιτητεσ...ακουσ εκει για ποτακι το βραδακυ ο διαιτητησ με παιχτεσ.μ αρεσει ο δικοσ σου που γραφει για την ε π σ α να σοβαρευτει.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΗΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ! ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΠΙΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΟΝΤΡΑ Η ΔΙΑΤΗΣΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΕΒΙΔΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ!!

ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ-ΛΕΒΙΔΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΠΑΝΤΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΝ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΙΖΕΙ Α΄ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΣΕΡΙ ΑΠΟ ΤΟ 1983(ΡΕΚΟΡ),ΔΗΛΑΔΗ 30 ΧΡΟΝΙΑ.ΤΟ ΛΕΒΙΔΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ 6-7 ΧΡΟΝΙΕΣ ΑΝΤΕ 10 ΤΟ ΠΟΛΥ,ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ...ΑΡΑ ΜΑΓΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΒΙΔΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΙΘΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΚΑΨΙΕΣ,ΚΑΝΔΗΛΕΣ,ΑΝΑΓΕΝΗΣΕΙΣ,ΦΟΡΤΟΥΝΕΣ ΔΗΜΗΤΣΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΡΝΩΝΕΣ(ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ)...ΑΣ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ...

ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ! ΠΑΝΤΩΣ 6-7 ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ Α ΟΠΩΣ ΛΕΣ!!