Ισοπαλία η Εθνική, κόκκινη ο Πασαλίδης

Ισοπαλία η Εθνική, κόκκινη ο Πασαλίδης

Νοέμβριος 13, 2017 - 20:09
0 σχόλια

Η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων όπως και οι άνδρες αντιμετώπισαν την Κροατία  για τα προκριματικά του UEFA U21 Championship στο γήπεδο της Τούμπας το απόγευμα της Δευτέρας 13 Νοεμβρίου με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται ισόπαλη με σκορ 1-1.

Με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αγωνίστηκε και ο κεντρικός αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης Τριαντάφυλλος Πασαλίδης στο βασικό σχήμα ωστόσο στο 83ο λεπτό με άδικο τρόπο αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι και αποβλήθηκε.

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης στο διάστημα που αγωνίστηκε είχε πολύ καλή παρουσία. Η Εθνική μας ομάδα προηγήθηκε με τον Μανθάτη στο 64’ με τους Κροάτες να ισοφαρίζουν με τον Μπρκάλο στο 74’ για τελικό 1-1.

Η Εθνική Ελπίδων σε τρία παιχνίδια στα προκριματικά του UEFA U21 Championship μετράει δύο νίκες (Λευκορωσία, Μολδαβία) και μία ισοπαλία (Κροατία).

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.