Ισοπαλία για τον Ερμή Κορυδαλλού με βασικούς Γιαννούση και Αντωνίου

Ισοπαλία για τον Ερμή Κορυδαλλού με βασικούς Γιαννούση και Αντωνίου

Οκτώβριος 23, 2018 - 12:30
0 σχόλια

Στην βασική ενδεκάδα αλλά με εντός έδρας ισοπαλία για τους δύο Αρκάδες Σοφοκλή Γιαννούση και Αντώνη Αντωνίου με τον Ερμή Κορυδαλλού στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος του πρώτου ομίλου της πρώτης κατηγορίας ΕΠΣ Πειραιά.

Σοφοκλής Γιαννούσης και Αντώνης Αντωνίου βρέθηκαν μαζί στο αρχικό σχήμα της ομάδας τους με τον πρώτο να γίνεται αλλαγή στο 71ο λεπτό και τον δεύτερο να αγωνίζεται σε όλο το 90λεπτό στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Και ο Λεωνιδιάτης μέσος αλλά και ο Τριπολιτσιώτης μπακ-χαφ φαίνεται πως αποτελούν βασικές επιλογές για τον Ερμή δείχνοντας ότι αναμένεται να έχουν ρόλο και να είναι σημαντικά γρανάζια του ρόστερ της ομάδας του Κορυδαλλού στον δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας ΕΠΣ Πειραιά.

Αναφορικά με την αναμέτρηση η Ελλάς Ποντίων ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 57' με τον Κοττάκη, με τον Ερμή Κορυδαλλού να ισοφαρίζει τρία λεπτά αργότερα με τον Δημόπουλο και παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε και έχασε στην συνέχεια το 1-1 ήταν το τελικό αποτελέσμα των δύο ομάδων.

Ερμής Κορυδαλλού: Δράμπαλης, Γιαννούσης (Νταλάκας), Αντωνίου, Αγγέλου, Δημόπουλος, Σταθινάκης, Τζανιδάκλης (Δούβλης), Λαζάκης, Καλαιτζάκης (Στάκρι), Κίτσιος, Μούτσας.

Ελλάς Ποντίων: Μακρής, Μαρτίνος, Κουκουλάς, Μπέλιας, Κόμης, Καλογερόπουλος, Κοττάκης, Πουρσανίδης, Παπαμάρκου (Μαυρούδης, Ηλιάδης), Χατζημιχάλης (Τζουμανάι), Λαναράς.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.