Ισχυροί άνεμοι και στην Αργολίδα (video)

Ισχυροί άνεμοι και στην Αργολίδα (video)

Ιανουάριος 31, 2015 - 00:10
0 σχόλια

από το argolidaportal.gr

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν από το απόγευμα της Παρασκευής στην Αργολίδα είχαν σαν αποτέλεσμα να σπάσουν κλαριά από τα ευκάλυπτα στο 4ο χιλ. στην εθνική  Άργους -Κορίνθου και να πέσουν στο οδόστρωμα προκαλώντας προβλήματα στην κυκλοφορία.Το πρόβλημα διόρθωσαν κόβοντας και μαζεύοντας τα κλαριά συνεργεία του δήμου Άργους- Μυκηνών και η Πυροσβεστική.

Σε ισχύ είναι η απαγόρευση απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν τοπικά τα 8 με 9 μποφόρ. Δεν εκτελούνται τα δρομολόγια για τα νησιά του Αργοσαρωνικού, τις Κυκλάδες, την Κρήτη τα Δωδεκάνησα και το βορειοανατολικό Αιγαίο.

Κλειστό παραμένει το Ρίο-Αντίρριο και η γραμμή Κυλλήνη-Ζάκυνθος.

Το απόγευμα λόγω των ισχυρών ανέμων, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «cruise europa» προσέκρουσε στο λιμάνι της Πάτρας χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν κάποιοι από τους επιβαίνοντες.(φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Ειδήσεις: 
Video: 

ArgolidaPortal.gr 30/01/2015


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.