Ισχυρές βροχές και καταιγίδες το τριήμερο

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες το τριήμερο

Ιανουάριος 30, 2015 - 11:48
0 σχόλια

Σοβαρή επιδείνωση του καιρού αναμένεται από την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου η οποία και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου με διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας τα οποία θα χαρακτηρίζονται από τοπικά πολύ ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα πεδινά και ισχυρές χιονοπτώσεις στα ορεινά και πολύ θυελλώδεις νοτιάδες, τόσο στα πελάγη όσο και στα ηπειρωτικά.

Για την Τρίπολη σήμερα, το θερμόμετρο δεν θα ξεπεράσει τους 7 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με βροχή και την θερμοκρασία στους 7 βαθμούς Κελσίου. Επίσης θα σημειωθεί και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. Για αύριο Σάββατο προβλέπεται βροχή, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα και με τους ανέμους να φτάνουν τα 4 μποφόρ.

Βελτίωση του καιρού και εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.