Ισχυρές καταιγίδες στα παράλια και χιονισμένη Πρωτοχρονιά στην ορεινή Αρκαδία

Ισχυρές καταιγίδες στα παράλια και χιονισμένη Πρωτοχρονιά στην ορεινή Αρκαδία

Δεκέμβριος 31, 2018 - 12:01
0 σχόλια

Το 2018 φεύγει σε λίγες ώρες. Στα ορεινά της Γορτυνίας θα φύγει ντυμένο στα λευκά...

Σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις, ισχυρή καταιγίδα θα πλήξει το Λεωνίδιο και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και ανήμερα. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 12 βαθμούς Κελσίου στις 31/12 και τους 9 βαθμούς την 1η Ιανουαρίου.

Στην Τρίπολη βροχερή θα είναι η παραμονή Πρωτοχρονιάς, αλλά και η πρώτη μέρα του χρόνου, ενώ το κρύο θα είναι τσουχτερό. Σήμερα η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 4 βαθμούς Κελσίου και αύριο τους 3 βαθμούς, και δεν αποκλείεται να ρίξει λίγο χιόνι.

Στη Μεγαλόπολη η παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα είναι βροχερή, ενώ την πρώτη μέρα του χρόνου θα έχει διαστήματα ηλιοφάνειας. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 8 βαθμούς Κελσίου.

Στα Λαγκάδια και στην ορεινή Γορτυνία προβλέπεται πυκνή χιονόπτωση από το βράδυ της παραμονής και έως το πρωί της Πρωτοχρονιάς, ενώ η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τυς 3 βαθμούς Κελσίου.

Καλή Πρωτοχρονιά, καλή χρονιά όπου και να βρεθείτε τις ημέρες αυτές. Και να θυμάστε: οδηγούμε με ασφάλεια, έχουμε πάντα στο αυτοκίνητο αντιολισθητικές αλυσίδες για παν ενδεχόμενο και δενόμαστε με τη ζώνη ασφαλείας, που μας δένει με τη ζωή.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.