Ήρωες ποδοσφαιριστές στο χωράφι του ΔΑΚ Τρίπολης (pics)

Ήρωες ποδοσφαιριστές στο χωράφι του ΔΑΚ Τρίπολης (pics)

Αύγουστος 18, 2019 - 19:53
2 σχόλια

Το ΔΑΚ Τρίπολης φιλοξένησε τον φιλικό αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ Τρίπολης και τον Ερμή Κιβερίου με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου να άθλια και να μοιάζει περισσότερο σε χωράφι παρά σε τερέν που φιλοξενεί ποδοσφαρικό αγώνα.

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν κάκιστος κρύβοντας παγίδες για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών σε όλο του το μήκος με την ευχή όλων από την κερκίδα να είναι με το τέλος της φιλικής αναμέτρησης της ΑΕΚ Τρίπολης με τον Ερμή Κιβερίου να υπάρχει κάποιος τραυματισμός.

Η εξαιρετικά κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν βοήθησε τις δύο ομάδες σε καμία περίπτωση με τους ποδοσφαιριστές να δυσκολεύονται σε κάποια σημεία ακόμα και να περπατήσουν από τις λακκούβες που κρύβει. 

Στο ΔΑΚ Τρίπολης η ΑΕΚ πραγματοποιεί στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της για την συμμετοχή της στην Γ' Εθνική κατηγορία και καθημερινά οι ποδοσφαιριστές κάνουν ηρωική προσπάθεια για να προπονηθούν σε αυτές τις συνθήκες.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως δεν υπήρχαν γραμμές στο γήπεδο παρότι έγινε προσπάθεια λίγη ώρα πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων του δικεφάλου έγινε αγώνας δρόμου για να τοποθετηθούν τα τέρματα για το φιλικό παιχνίδι με παλιά δίχτυα σκισμένα σε πολλές πλευρές.

Οι εικόνες του κεντρικού γηπέδου του ΔΑΚ Τρίπολης όπου έγινε η φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ Τρίπολης με τον Ερμή Κιβερίου μιλούν από μόνες τους...
 


2 Σχόλια

ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΔΑΚ ΑΛΛΑ ΗΡΩΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΜΕ ΣΤΑ ΞΕΡΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ....Η ΑΕΚ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ;;;Γ ΕΘΝΙΚΗ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ.....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.