Ηρακλής - Αχιλλέας... Για μια θέση στην Α' Αρκαδίας

Ηρακλής - Αχιλλέας... Για μια θέση στην Α' Αρκαδίας

Μάρτιος 11, 2020 - 11:23
1 σχόλια

Δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρταθλήματος της Β' Αρκαδίας και στο πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ηρακλή Βερβένων και τον Αχιλλέα Παραλίου Άστρους με φόντο την δεύτερη θέση που οδηγεί στην άνοδο.

Ο Ηρακλής έφτασε τους 26 βαθμούς προσπέρασε τον Αχιλλέα που έχει 24 και έτσι οι δ΄το ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους σε ένα σπουδαίο παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό γήπεδο Άστρους το Σάββατο (14/3, 15:00) με την ομάδα των Βερβένων να έχει το +2 δίνοντας της το δικαίωμα να παίξει για δύο αποτελέσματα.

Ο Ηρακλής μετράει 8 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες με 24 γκολ υπέρ και 17 κατά ενώ από την άλλη πλευρά ο Αχιλλέας 7 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες έχοντας επίσης 21 τέρματα ενεργητικό και 15 παθητικό.

Μάλιστα στο μεταξύ τους παιχνίδι στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Β' Αρκαδίας που είχε διαξαχθεί στις 7 Δεκεμβρίου για την 8η αγωνιστική ο Αχιλλέας είχε επικρατήσει της ομάδας του Ηρακλή με σκορ 2-0.

Την επόμενη και τελευταλια αγωνιστική ο Ηρακλής θα αγωνιστεί εκτός έδρας κόντρα στον Πανιώνιο Μεγαλόπολης και ο Αχιλλέας και αυτός εκτός έδρας στην Τρίπολη με την Νεστάνη.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.