ΗΠΑ, Γαλλία και Βρετανία χτύπησαν στη Συρία

ΗΠΑ, Γαλλία και Βρετανία χτύπησαν στη Συρία

Απρίλιος 14, 2018 - 10:26
2 σχόλια

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε στις 04.00 (ώρα Ελλαδος) σε ομιλία του προς το αμερικανικό έθνος, ότι οι ΗΠΑ, η Γαλλία και η Βρετανία ξεκίνησαν στρατιωτικές επιθέσεις κατά της Συρίας.

Οι επιθέσεις αποτελούν αντίποινα για τη χρήση χημικών όπλων από τη συριακή κυβέρνηση του Μπασάρ αλ Ασαντ κατά του δικού του λαού. Το περιστατικό με χημικά, η Μόσχα το θεωρεί σκηνοθετημένο, αλλά Ουάσιγκτον, Λονδίνο και Παρίσι δηλώνουν ότι έχουν ατράνταχτα στοιχεία ότι πίσω από το πλήγμα με τοξικά αέρια στην πόλη Ντούμα το προηγούμενο Σάββατο είναι οι δυνάμεις του καθεστώτος Ασαντ.

«Αυτές δεν είναι οι πράξεις ενός ανθρώπου», δήλωσε με το χαρακτηριστικό του ύφος ο Tραμπ. «Είναι το έγκλημα ενός τέρατος». Παρίσι και Λονδίνο έσπευσαν να επιβεβαιώσουν την ανακοίνωση του Λευκού Οίκου για τις επιθέσεις κατά συγκεκριμένων στόχων.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Ο Παγκόσμιος Τραμπούκος - Τρομοκράτης μαζί με τα δολοφονικά κουτάβια του βγήκαν να παίξουν το αγαπημένο τους παιχνίδι: σας σκοτώνουμε και γλεντάμε! Για άλλη μια φορά ο πλανήτης θα θαυμάσει τα εξελιγμένα δείγματα “ανθρωπιάς & πολιτισμού” των νεοφιλελεύθερων “συμμάχων” μας και τις εργολαβικές αλλά και “θεάρεστες” μεθόδους εξαγωγή της δημοκρατίας τους. Ήδη τα εδώ κομματικά ποντίκια έσπευσαν να χαιρετίσουν τις δολοφονικές επιθέσεις. Μη χάσουν! Έτσι για να μη ξεχνιόμαστε.

Ο τομεάρχης Εξωτερικών του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γιώργος Κουμουτσάκος έσπευσε σήμερα να στηρίξει τις βάρβαρες επιθέσεις και τους βομβαρδισμούς κατά της νόμιμης κυβέρνησης Άσαντ και του συριακού Έθνους, υποστηρίζοντας έτσι το σιωνιστικό σχέδιο για κυριαρχία στην Μέση Ανατολή.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.