Ιός από το facebook "hello: I got you a surprise"

Ιός από το facebook "hello: I got you a surprise"

Νοέμβριος 01, 2010 - 14:44
8 σχόλια

Προσοχή!!! Μην ανοίγετε τα μηνύματα που σας έρχονται στο facebook με τίτλο "hello" και κείμενο "I got you a surprise" συνοδευόμενο με κάποιο url. Η σελίδα που θα πάτε θα σας βάλει να κατεβάσετε ένα exe το οποίο περιέχει ίο που μεταδίδεται μέσω προσωπικών μηνυμάτων του Facebook.

Σβήστε τα απευθείας και ενημερώστε τους φίλους σας για να προσέχουν και για να αφαιρέσουν το ιό που κόλλησαν στο pc τους.

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΦΟΡΕΣ..ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ..ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΙΟ???G D

Ακολούθησα το link αλλά δεν πάτησα τίποτα για να το κατεβάσω! Την έπαθα τη ζημιά? Και κάτι άλλο: εκείνοι απ' τους οποίους δέχομαι αυτό το μήνυμα τον έχουν ήδη κολλήσει?

Ναι όσοι σου στέλνουν email έχουν σίγουρα κολλήσει. Το κακό είναι ότι κολλάει και σε κινητά - smartphones. Αν το έχεις ανοίξει το email έχεις κολλήσει και εσύ. Admin

Mou irthe kai mena sto Facebook apo ti stigmi pou mpika sto Arcadia Portal kai diavasa to arthro.En to metaxu erxetai opos eida sto Facebook sta meli tou Arcadia Portal!!

εγω μαλλον το κατεβασα κατι αλλα δεν το εκτελεσα ..Ψαχνω τα αρχεια του υπολογιστη αλλα δεν βρισκω κατι..Εχω κολλησει?

ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΛΛΗΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ FOTOALBUN ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΠς ΣΤΟ FB.. TI KANW?

ο ιός μου "χτύπησε την πόρτα" σε μορφή ενός βίντεο που δεν άνοιγε...το laptop μου είναι πλέον εντάξει αλλά δεν μπορώ να μπω καθόλου στο facebook!τι να κάνω?