Ιωάννης Κατσίρης: Η Πελοπόννησος και ιδιαίτερα η Αρκαδία αξίζει τα καλύτερα

Ιωάννης Κατσίρης: Η Πελοπόννησος και ιδιαίτερα η Αρκαδία αξίζει τα καλύτερα

Απρίλιος 04, 2019 - 19:57
8 σχόλια

Οι εκλογές της 26ης Μαΐου είναι μια κρίσιμη ώρα ευθύνης αναφέρει ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αρκαδίας Ιωάννης Κατσίρης.

Ο κ. Κατσίρης είναι υποψήφιος με την παράταξη του κ. Παναγιώτη Νίκα «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο»

Η Πελοπόννησος και η ιδιαίτερα η Αρκαδία αξίζει τα καλύτερα. Προτεραιότητα μας είναι τα μεγάλα έργα, αυτά που συμβάλουν στην ανάπτυξη και την πρόοδο. Έργα ολοκληρωμένα και λειτουργικά, έργα που δικαιώνουν τη συμμετοχή μας στα κοινά

Στόχοι του κ. Κατσίρη είναι η τουριστική ανάπτυξη, η στήριξη της γεωργίας, η ασφάλεια και η αναβάθμιση του οδικού δικτύου, τα έργα άρδευσης και η σύνδεση με το Φυσικό Αέριο.

Θέλουμε να βλέπουμε την περιφέρεια μας, να μεταμορφώνεται μέρα με την μέρα σε ένα κέντρο υγιούς και αειφορικής ανάπτυξης, με στόχο τον άνθρωπο και τις πραγματικές του ανάγκες, με ποιότητα στην καθημερινή ζωή αλλά και σεβασμό στο περιβάλλον.

Όλοι μαζί προχωράμε ενωμένοι, κοιτάζοντας μπροστά.


8 Σχόλια

Λέξη με 11 γράμματα...όχι το ***ης.Λέξη με 11 γράμματα.... όχι το, *ς.Άλλο ένα παιδί του δεξιού κομματικού σωλήνα που πήρε την απόφαση στο διαζύγιο να ακολουθήσει τη μητέρα και όχι τον πατέρα.Τραγικό!!!!!!!

Ασε ρε κατσιρη που θες και ψηφο..... Πως δικαιολογησες τοσα χρονια τη προηγουμενη που πηρες????? Τι εκανες????? Πολυ το θρασσος ρε

Γιαννη το να σε βριζουν οι ανωνυμοι εργολαβοι ειναι προς τιμην σου. Οπως παντα και οπως κανουν με ολους προσπαθουν να ξεφτυλισουν ανθρωπους που δεν μπορουν καν να κοιταξουν στα ματια.

Πούλα με ακόμα μια φορά, δε με πειράζει. Δε με πειράζει που θα μείνω μοναχός. Δε με πειράζει που τα μάτια σου σ' αυτόν τα θυσιάζεις. Πυξ Λαξ

Ο Γιάννης είναι καθαρός άνθρωπος χωρίς βαρίδια, εξαρτήσεις και δεσμεύσεις γι'αυτό και μάχεται για τις ιδέες του

Όταν σε απειλούν οι κομματικοί ότι θα σε τελειώσουν σαν απάντηση τους δίνεις ότι θα γονατίσω και ελάτε να κάνετε ό,τι θέλετε

Γιάννη προχώρα, υπερασπίσου τις αρχές και τις ιδέες και τις επιλογές της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξη της και όχι αυτούς που προσπαθούν να μειώσουν την δύναμη της Ν.Δ. και να ενισχύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι σημαντικό για εσένα ότι έπιασαν δουλειά οι μισθοφόροι και οι κουκουλοφόροι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.