Ημιτελικοί Kυπέλλου Αρκαδίας μέρος δεύτερο

Ημιτελικοί Kυπέλλου Αρκαδίας μέρος δεύτερο

Φεβρουάριος 23, 2017 - 10:50
0 σχόλια

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες ρεβάνς για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Αρκαδίας ανάμεσα στον Ορχομενό και τον Πανιωνίου Μεγαλόπολης στο Λεβίδι και στο Λεωνίδιο με τις Βρασιές στην Νότια Κυνουρία.

Ορχομενός και Λεωνίδιο επιστρέφουν στην έδρα τους έχοντας το προβάδισμα από τους πρώτους ημιτελικούς έχοντας κάνει το πρώτο βήμα για τον μεγάλο τελικό ωστόσο τίποτα ακόμα δεν έχει κριθεί αφού Πανιώνιος Μεγαλόπολης και Βρασιές θέλουν να διεκδικήσουν τις πιθανότητες τους.

Η προετοιμασία και των τεσσάρων μονομάχων της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Αρκαδίας βρίσκεται στην τελική της ευθεία με τις ομάδες να προετοιμάζονται για τον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Πρώτο χρονικά παιχνίδι είναι αυτό ανάμεσα στον Ορχομενό και τον Πανιώνιο που θα ξεκινήσει στις 14:30 στο Λεβίδι. Οι πράσινοι έχουν καταφέρει να βάλουν τις βάσεις πρόκρισης από τον πρώτο αγώνα στην Μεγαλόπολη και την νίκη τους με 0-1 με το γκολ του Γιάννη Ζιάζιαρη και τώρα πλέον καλούνται να διαχειριστούν στην έδρα τους το προβάδισμα τους. Ο Πανιώνιος από την άλλη θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες του και να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί έτσι ώστε να κάνει την ανατροπή γνωρίζοντας ωστόσο πως δεν βαστά την τύχη στα χέρια του.

Το άλλο παιχνίδι αυτό μεταξύ του Λεωνιδίου με τις Βρασιές θα ξεκινήσει λίγη ώρα αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 16:00 στο γήπεδο του Λεωνιδίου. Το 0-1 του πρώτου αγώνα στον Άγιο Ανδρέα με το τέρμα του Γρηγόρη Λάτση δίνει στην ομάδα του ένα σαφές πλεονέκτημα πρόκρισης προς τον τελικό με τους ερυθρόλευκους πια στην έδρα τους να ετοιμάζονται να σφραγίσουν το εισιτήριο για τον τελικό. Οι Βρασιές δεν έχουν τίποτα να χάσουν το έργο τους πολύ δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο και θα κυνηγήσουν την όποια πιθανότητα έχουν για να φέρουν τα πάνω-κάτω.

Ημιτελικοί Κυπέλλου Αρκαδίας (επαναληπτικοί αγώνες)

Σάββατο (25/2)

(14:30) Ορχομενός Λεβιδίου-Πανιώνιος Μεγαλόπολης

(16:00) Λεωνίδιο-Βρασιές

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.