Ημερίδα Στίβου με κοινωνικά μηνύματα στη Μεγαλόπολη (pics,vid)

Ημερίδα Στίβου με κοινωνικά μηνύματα στη Μεγαλόπολη (pics,vid)

Νοέμβριος 05, 2017 - 20:10
0 σχόλια

Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου  ο Α.Ο. Μεγαλόπολης διοργάνωσε  Ημερίδα Στίβου υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου, στο δημοτικό στάδιο Μεγαλόπολης  με τη συμμετοχή Σωματείων της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στο χώρο της εκδήλωσης είχε οργανωθεί συγκέντρωση τροφίμων για τις ανάγκες του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» καθώς και κουμπαράς για την οικονομική του ενίσχυση.

Οι κερκίδες αλλά και ο αγωνιστικός χώρος του σταδίου γέμισαν από τους μικρούς αθλητές καιτ ους γονείς τους. Η ομάδα διάσωσης αρκαδίας βοήθησε στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης και ο Σύλλογος Γυναικών Μεγαλόπολης πρόσφερε τρόφιμα.

Στην ημερίδα παραβρέθηκαν ο Λαμπρόπουλος Ιωάννης μέλος του Δ.Σ. του Χαμόγελου του Παιδιού, η κ. Καλύβα Μαρία Κοινωνική Λειτουργός, ο αθλητής μήκους με τις μεγάλες διακρίσεις Λούης Τσατούμας, και ο επί σειρά ετών πρωταθλητής Σφύρας Νίκος Γεντέκος. Ο Αθλητικός όμιλος Μεγαλόπολης  έδωσε τιμητικές πλακέτες στους 2 αθλητές.

Το παρόν έδωσε και ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης , ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κακκαβάς.

(ΠΗΓΗ: kafeneio-megalopolis.gr)

Video: 

Α.Ο.Μεγαλόπολης - Ημερίδα Στίβου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.