Ημερίδα στην Τρίπολη για την απλούστευση διαδικασιών σε Δήμους και Περιφέρειες (pics,vid)

Ημερίδα στην Τρίπολη για την απλούστευση διαδικασιών σε Δήμους και Περιφέρειες (pics,vid)

Οκτώβριος 15, 2018 - 12:30
1 σχόλια

To Υπουργείο Εσωτερικών σε συνεργασία με την Ένωση Περιφερειών Ελλάδας και την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας προχώρησαν στην υλοποίηση του προγράμματος οργάνωσης και εκσυγχρονισμού των 325 δήμων και 13 περιφερειών της χώρας.

Προτεραιότητα του προγράμματος είναι η ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των δήμων και των περιφερειών της χώρας, η παροχή σύγχρονων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών προς τoυς πολίτες και τις επιχειρήσεις, καθώς και η διαφάνεια της συμμετοχής, συνδυάζοντας δράσεις απλούστευσης διαδικασιών και διοικητική μεταρρύθμισης σε σύγχρονες πλατφόρμες και εργαλεία πληροφορικής και επικοινωνιών.

Στο πλαίσιο ενημέρωσης η Ε.Ε.Τ.Α.Α. διοργάνωσε τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου ημερίδα με θέμα «Απλούστευση Διαδικασιών – Ψηφιακή Αυτοδιοίκηση» στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Η Ημερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου: «Αναδιοργάνωση & διοικητική μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α' & Β' Βαθμού – απλούστευση και προτυποποίηση διαδικασιών λειτουργίας ΟΤΑ Α ' και Β ' βαθμού – πιλοτική λειτουργία», το οποίο χρηματοδοτείται από το Ε.Π. «Μεταρρύθμιση Δημόσιου Τομέα» 2014-2020.

Το πρόγραμμα της ημερίδας περιελάμβανε την παρουσίαση πλαισίου της Ημερίδας και των Έργων ΕΕΤΑΑ από τον κ. Γκοτσόπουλος Θ. Διευθύνοντα Σύμβουλο ΕΕΤΑΑ.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, έκαναν ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας και ο κ. Σμυρνιώτης Γιάννης εκπροσωπώντας την ΠΕΔ Πελοποννήσου και ο Τσιάμης Ι, Μέλος ΔΣ ΚΕΔΕ, Πρόεδρος Επιτροπής Οργάνωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ΚΕΔΕ.

Έφ.Κ

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ημερίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. στην Τρίπολη


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Αναδρομικός έλεγχος των πτυχίων και ι λοιπών πτοσόντων όλων των υπαλλήλων και ανάλογη τακτοποίησή τους. Λύνει και το δημοσιονομικό ταιτόχρονα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.