Ημερίδα «Οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην ψυχική υγεία» από το Κέντρο «Αμάλθεια»

Ημερίδα «Οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην ψυχική υγεία» από το Κέντρο «Αμάλθεια»

Δεκέμβριος 07, 2018 - 12:19
0 σχόλια

Με μεγάλη χαρά, σας προσκαλούμε στην Ημερίδα που διοργανώνει το Κέντρο Ημέρας ΑΜΑΛΘΕΙΑ, με θέμα "Οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην ψυχική υγεία", την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19:00, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης.

Την ημερίδα θα συντονίσει ο Παιδοψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής, Ιωάννης Κουτσανδρέας και οι εισηγήσεις θα πραγματοποιηθούν από τους ακόλουθους ομιλητές: τον κο. Παναγιώτη Λιαργκόβα-Καθηγητή Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, τον κο. Αντώνη Λιοδάκη-Ψυχίατρο, Διευθυντή του Ελληνικού Κέντρου Ψυχοδράματος & Κοινωνιοδράματος, την κα. Κανέλα Καράμπελα-Προϊσταμένη Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Πελοποννήσου, ΠΕ Ψυχολόγων, την κα. Νικολέττα Τσιρίκα-Νοσηλεύτρια Ψυχικής Υγείας στο Ψ.Ν.Τ. του Π.Γ.Ν.Τ. & την κα. Αρετή Προκοπίου-Ψυχολόγο του Κέντρου Ημέρας "Αμάλθεια". Θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί από το χορευτικό σύλλογο ΑΡΚΑΔΙΑΝΗ.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.