Ημερίδα: Η πληροφορική στον πολιτισμό στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Ημερίδα: Η πληροφορική στον πολιτισμό στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Μάρτιος 20, 2017 - 18:41
0 σχόλια

Ήρθε και πάλι ο καιρός για την, καθιερωμένη πλέον, εξαμηνιαία ημερίδα του ΓΑΒ LAB. Αυτή τη φορά συνεργαζόμαστε με το Εργαστήριο Επικοινωνίας Ανθρώπου Μηχανής και Εικονικής Πραγματικότητας από το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, με το Εργαστήριο Αρχαιομετρίας από το Τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών και με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας από το Υπουργείο Πολιτισμού και διοργανώνουμε ημερίδα με αντικείμενο τη χρήση της πληροφορικής στο χώρο του πολιτισμού.

Σε αυτό το πλαίσιο θα δοθεί σειρά σύντομων ομιλιών την Πέμπτη 6 Απριλίου, στις 11:00, στο αμφιθέατρο της σχολής Οικονομίας, Διοίκησης και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό και απευθύνεται κύρια στους προπτυχιακούς φοιτητές του τμήματος.

Οι διοργανωτές θα εκδόσουμε βεβαιώσεις για την παρακολούθηση της εκδήλωσης. Για την έκδοση των βεβαιώσεων είναι απαραίτητη η εγγραφή, έως και την Τρίτη 4 Απριλίου, με χρήση της ηλεκτρονικής φόρμας που είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση https://goo.gl/37fK1F (Google Form).

Συνοπτικό πρόγραμμα ημερίδας

Μανόλης Γουάλλες
Πληροφορική και πολιτισμός, μια σχέση μαγική

Γιώργος Λέπουρας
Εξαφάνιση Μουσείου! Μπορείτε να βοηθήσετε;

Νίκος Ζαχαριάς
Από το Εργαστήριο στην Οθόνη

Άννα Βασιλική Καραπαναγιώτου
Facebook και Twitter στην υπηρεσία των αρχαίων

Επικοινωνία
Φίλιππος Παππάς, υπεύθυνος συντονισμού
phil.pappas@uop.gr
6942851556


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.