Ημερίδα «Η Ελλάδα κατά του Καρκίνου» στο ΚΑΑ Παλλάδιον (pics,vid)

Ημερίδα «Η Ελλάδα κατά του Καρκίνου» στο ΚΑΑ Παλλάδιον (pics,vid)

Μάρτιος 20, 2019 - 21:10
0 σχόλια

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα, με θέμα: «Η Ελλάδα κατά του Καρκίνου» στην αίθουσα εκδηλώσεων "ΜΗΤΙΣ" που διοργάνωσε η Διεύθυνση του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας "Παλλάδιον" σε συνεργασία με το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας την Τετάρτη 20 Μαρτίου.

Την εκδήλωση άνοιξε ο κ. Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος, υπεύθυνος επικοινωνίας και Δημοσίων σχέσεων του Κέντρου ΚΑΑ Παλλάδιον, ο οποίος παρουσίασε του ομιλητές και μίλησε για τις επιτυχημένες δράσεις του κέντρου.

Χαιρετισμό έκανε η πρόεδρος του ΚΑΑ Παλλάδιον κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη και ο δήμαρχος Τρίπολης Δ. Παυλής.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Άγγελος Χρονάς MD, MSc, PhDc, Γενικός Χειρουργός ο οποίος ανέπτυξε ο θέμα, "Η πρόληψη και η σύγχρονη θεραπευτική αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού"

Επίσης ο  κ. Μενέλαος Καλογερής MD - PhD Ακτινολόγος, μίλησε για την «Μαστογραφία: Μύθοι και πραγματικότητα». Τέλος η κυρία  Σιδώνη Καλλιόπη -Αικατερίνη, Ιατρός Κυτταρολόγος εισηγήθηκε του θέματος «Test Pap – καρκίνος του τραχήλου της μήτρας. Όσα πρέπει να γνωρίζω για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση»

Να αναφέρουμε ότι η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο των δωρεάν εξετάσεων μαστογραφίας και τεστ Παπανικολάου (τεστ ΠΑΠ) για τις γυναίκες που κατοικούν στο Δήμο Τρίπολης που έγιναν με στόχο την πρόληψη και την έγκυρη διάγνωση του καρκίνου του Μαστού και του τραχήλου της μήτρας, από τo Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας (Ε.Ι.Ο.).

Τέλος έγινε βράβευση του προέδρου του Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας κ. Βροντάκη για την ανεκτίμητη προσφορά του στην έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού και του τραχήλου της μήτρας.

Video: 

ArcadiaPortal.gr «Η Ελλάδα κατά του Καρκίνου» στο ΚΑΑ Παλλάδιον


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.