Ημερίδα «Γνωριμία με τον κόσμο των μανιταριών στο Μαίναλο»

Ημερίδα «Γνωριμία με τον κόσμο των μανιταριών στο Μαίναλο»

Οκτώβριος 31, 2014 - 11:37
0 σχόλια

Σας γνωρίζουμε ότι το ΚΠΕ Καστρίου, στο πλαίσιο της Πράξης «ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ, άξονας προτεραιότητας 7», που υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) και από εθνικούς πόρους, σχεδιάζει την υλοποίηση επιμορφωτικής ημερίδας την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014, με θέμα:

«Γνωριμία με τον κόσμο των μανιταριών στο Μαίναλο»

Η Ημερίδα απευθύνεται σε όσους/όσες θα ήθελαν να γνωρίσουν τον κόσμο των μανιταριών, τους κινδύνους που εμπεριέχουν και τον αειφορικό τρόπο συλλογής τους. Θα πραγματοποιηθεί στη Βυτίνα, στο Πανταζοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Βυτίνας και σε δασικό μονοπάτι της περιοχής. Οι ώρες διεξαγωγής της ημερίδας είναι από 9.00 π.μ. έως 15.00 μ.μ.  Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο ΚΠΕ Καστρίου: 2792022004 ή να επισκεφθείτε τον ιστότοπό του: http://kpe-kastr.ark.sch.gr/site/. Στον παραπάνω ιστότοπο θα βρείτε την πρόσκληση, το πρόγραμμα και την αίτηση συμμετοχής της Ημερίδας.

Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι τις 6/11/2014. Στην ημερίδα μπορούν να συμμετάσχουν 50 πολίτες της τοπικής και ευρύτερης κοινωνίας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 Για όσους/όσες το επιθυμούν, θα διατεθεί λεωφορείο για τη μετάβασή τους από την Τρίπολη στη Βυτίνα και για την επιστροφή τους στην Τρίπολη.

 

Με εκτίμηση,

Η υπεύθυνη του ΚΠΕ Καστρίου

Καζακώνη Πηνελόπη

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.