Ημερίδα για τους επιθεωρητές εργασίας στην Τρίπολη (video)

Ημερίδα για τους επιθεωρητές εργασίας στην Τρίπολη (video)

Νοέμβριος 22, 2014 - 10:12
0 σχόλια

Ημερίδα για τους επιθεωρητές εργασίας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου στο Πνευματικό κέντρο στην Τρίπολη στο πλαίσιο ενημέρωσης του προσωπικού για τις επικείμενες αλλαγές που θα γίνουν.

Υπάρχει ένα φιλόδοξο πρόγραμμα το οποίο ονομάζεται «Απλούστευση διαδικασιών στο σώμα επιθεώρησης  εργασίας». Αντικείμενό του είναι η παροχή υπηρεσιών απλούστευσης των διαδικασιών του Σώματος  Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.).

 Το σύνολο των επιθεωρητών σε όλη την Ελλάδα ενημερώνεται, εκπαιδεύεται και εκφράζει τις απόψεις του για την απλούστευση διαδικασιών. Με αυτή την αναβάθμιση η επιθεώρηση εργασίας περνά σε μία πιο ηλεκτρονική εποχή όπου αίρονται τα γραφειοκρατικά  βάρη και γίνεται ένα βήμα παραπάνω.

Για την αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας της υπηρεσίας, σχεδιάζεται ένα πληροφοριακό σύστημα όπου θα απλουστευτούν οι διαδικασίες καθώς οι αιτήσεις των πολιτών θα  γίνονται ηλεκτρονικά.

Ενδεικτικά οι έλεγχοι θα γίνονται μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή και ο κάθε πολίτης θα μπορεί να κάνει την αίτησή του ηλεκτρονικά.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είπαν οι κ. Κώστας Πανταζής, Ειδικός Γραμματέας στο Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας, και ο Βαγγέλης Μπουρολιάς Κοινωνικός επιθεωρητής εργασίας στο τμήμα Αρκαδίας.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ημερίδα για τους επιθεωρητές εργασίας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.