Ημερίδα για τον επαγγελματικό προσανατολισμό στην Τρίπολη (pics,vid)

Ημερίδα για τον επαγγελματικό προσανατολισμό στην Τρίπολη (pics,vid)

Ιούνιος 21, 2017 - 21:02
1 σχόλια

Ενημερωτική ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού και συμπλήρωσης μηχανογραφικού διοργάνωσε το απόγευμα της Τετάρτης 21 Ιουνίου το Φροντιστήριο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης «Πρόοδος», μέλος της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας (ΟΕΦΕ), με θέμα «Σπουδές - δυνατότητες & επαγγελματικός προσανατολισμός», την οποία παρακολούθησαν τόσο εκπαιδευτικοί και γονείς όσο και υποψήφιοι φοιτητές.

Η ημερίδα, που πραγματοποιήθηκε στο Mainalon Resort, απάντησε σε ζωτικά για τον υποψήφιο φοιτητή ζητήματα, όπως το πώς να διαλέξει το μελλοντικό του επάγγελμα, τα λάθη που συχνά γίνονται στην επιλογή επαγγέλματος, τα επαγγελματικά δικαιώματα και τις κατατακτήριες εξετάσεις.

Εισηγητές ήταν ο κ. Στράτος Στρατηγάκης, μαθηματικός και σύμβουλος σταδιοδρομίας, και ο κ. Φίλιας, αναπληρωτής καθηγητής Λογοτεχνικής Μετάφρασης στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

Έφη Καστραντά

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPotal.gr Εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού στην Τρίπολη


Υπάρχει 1 Σχόλιο

To βουλευτηλίκι από πατέρα σε παιδί υπάγεται στον επαγγελματικό προσανατολισμό ή μεταδίδεται με την γονιδιακή οδό;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.