Ημερίδα για την ψυχική υγεία στην Τρίπολη (photos+video)

Ημερίδα για την ψυχική υγεία στην Τρίπολη (photos+video)

Μάιος 14, 2015 - 19:40
0 σχόλια

Tην Πέμπτη 14 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης η τρίτη Πανελλήνια Ημερίδα του Μηχανισμού Υποστήριξης Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας και Δικτύωσης Συνεργασίας σε Τομεακό και Περιφερειακό Επίπεδο.

Θέμα της ημερίδας,«Η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και η πρωτοβάθμια περίθαλψη στο χώρο της ψυχικής υγείας» και στόχο είχε να ενεργοποιήσει και να ενημερώσει για τις τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα ψυχικής υγείας.

Ο «Μηχανισμός Υποστήριξης των Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας και Δικτύωσης - Συνεργασίας σε Τομεακό και Περιφερειακό Επίπεδο» αποτελεί συγχρηματοδοτούμενο έργο, το οποίο ανέλαβε η ένωση νομικών προσώπων «Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου – Ίδρυμα Θ. & Δ. Τσάτσου / ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Α.Ε.».

Την ημερίδα παρακολούθησαν επιστήμονες οι οποίοι ενδιαφέρονται να μάθουν τις εξελίξεις και τις μεταρρυθμίσεις που αφορούν στην ψυχική υγεία.

Συνοψίζοντας, το έργο του Μηχανισμού Υποστήριξης είναι έργο μεγάλης εμβέλειας και σπουδαίας σημασίας για την επίτευξη προόδου της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης, παράλληλα με τις δράσεις οι οποίες σχεδιάζονται και υλοποιούνται, τόσο από τη Διεύθυνση Ψυχικής Υγείας όσο και από τους Φορείς Υλοποίησης του Προγράμματος ΨΥΧΑΡΓΩΣ.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ημερίδα για την Ψυχική Υγεία στην Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.