Ημερίδα για την ανακύκλωση απορριμμάτων στη Βλαχοκερασιά (pics)

Ημερίδα για την ανακύκλωση απορριμμάτων στη Βλαχοκερασιά (pics)

Ιούλιος 16, 2017 - 20:01
2 σχόλια

Ημερίδα ανακύκλωσης και κομποστοποίησης απορριμμάτων πραγματοποιήθηκε στη Βλαχοκερασιά στις 13-7-2017.

Παραβρέθηκαν εκ μέρους του Δήμου, ως συντονιστές της ημερίδας Αντώνης Μητρόπουλος Δ/ντης Δ/νσης Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Δήμου Τρίπολης, Πανούσης Ανδρέας Μηχανικός Περιβάλλοντος Πολυτεχνείου Κρήτης (κεντρικός ομιλητής), Ηλίας Τότσης εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος (υπεύθυνος ανακύκλωσης Δήμου Τρίπολης), οι αντιδημάρχοι κ. Γ.Μπένος και ο κ. Σ.Παπαδημητρίου,ο δημοτικός σύμβουλος Ιωαν.Κώτσινας οι τοπικοί πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων του πρώην δήμου Σκιρίτιδας.

O αντιδήμαρχος Τρίπολης Σωτήρης Παπαδημητρίου σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται από την πλευρά του δήμου η οποία πρέπει να είναι συλλογική για ένα καλύτερο και "βιώσιμο"παρόν και μέλλον.....

Ας αποκτήσουμε οικολογική συνείδηση,γιατί σπίτι μας δεν είναι ό,τι μας ανήκει με βάσει τους τίτλους ιδιοκτησίας,αλλά ο πλανήτης που δεν έχει σύνορα...

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

ΚΥΡ ΗΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΗ ΒΛΑΧΟΚΕΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ; ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ Ή ΟΙ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙΝ ΗΔΗ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ; ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ; ΘΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΕΙ Ο ΑΡΚΑΣ Ή ΔΕΝΝΘΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΕΙ ; ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΕΙ , ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕ ΚΑΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΒΙΠΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΝΙΝΕΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ; ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΜΟΝΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.