Ημερίδα για τη Νεανική Επιχειρηματικότητα στην Τρίπολη

Ημερίδα για τη Νεανική Επιχειρηματικότητα στην Τρίπολη

Νοέμβριος 26, 2018 - 21:12
7 σχόλια

Η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Τρίπολης σας καλεί στην εκδήλωση  - ημερίδα που διοργανώνει την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 19:00 στον Ξενοδοχείο «Μαίναλον» στην Τρίπολη με θέμα   «Νεανική Επιχειρηματικότητα και Προοπτικές Οικονομικής Ανάπτυξης».

Oμιλητές τον Γιάννη Κεφαλογιάννη Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο ΝΔ – Βουλευτή Ρεθύμνου, τον Ανδρέα Κατσανιώτη Αν. Γραμματέα της κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ – Βουλευτή Αχαΐας και την Νάντια Σαρελάκου Αντιπρόεδρο του 11ου Περιφερειακού Τμήματος Οικονομικού Επιμελητηρίου.

Επίσης παρουσίαση αναφορικά με το θέμα της ημερίδας μας θα κάνει η Ουρανία Σιοροβίγκα πτυχιούχος του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας.

Ειδήσεις: 
Tags: 

7 Σχόλια

Δηλαδή αν εξαιρέσουμε την κα Σαρελακου, θα μιλήσουν άνθρωποι άσχετοι με το θέμα συζήτησης. Οι αλλοι τρεις θα μας κάνουν πολιτική ανάλυση για την κακή αριστερά που βλάπτει το επιχειρείν; Τρία μνημόνια μετά και θα ακούσουμε αυτούς που με τον πλέον συμφεροντολογικό τρόπο σκέψης και πράξης μας διέλυσαν;

Έλαμψε δια της απουσίας του ο γιαλαντζί υποψήφιος δήμαρχος Γορτυνίας απο μια σημαντική εκδήλωση στην περιοχή μας.

Πληροφορίες λένε πως ο ψηλος ήταν καλεσμένος απο τον Αυγενάκη στην Πειραιώς για να του δώσουν το χρίσμα για τον Δήμο Γορτυνίας. Τον εκπροσωπούσε ο VIP εκ μέρους της ΔΚ Τρίπολης στην εκδήλωση.

Πληροφοριες λενε πως ο ψηλος εχει ξεφυγει.Το μονο χρισμα που θα του δωσει η πειραιως εναι του αχρηστου

Ο μόνος που μπορεί να κερδίσει τον Γιαννόπουλο στον δήμο Γορτυνίας ειναι ο Θεοδωρακόπουλος

Ρε πάτε καλά εχει γεμίσει η Τρίπολη αδέσποτα κινδυνεύουμε να βγούμε έξω απο τα σπίτια μας ο Θεοδωρακόπουλος με τον Σταματόπουλο που ειναι αποκλειστικά υπεύθηνοι δεν έχουν κάνει τίποτα ολα αυτά τα χρόνια. Τώρα μας λέτε πως μπορεί αυτό το άτομο να κερδίσει το Γιαννόπουλο.

@Ηλιας 16:31 Πολύ πιθανόν να πούνε ότι υπεύθυνος για τα αδέσποτα είναι ο Σμυρνιώτης που δεν είναι δήμαρχος τα τελευταία 4+ χρόνια. Όσο για το Θεοδωρακόπουλο, το μόνο πράγμα που είναι σίγουρο ότι θα κερδίσει στις εκλογές, είναι το βραβείο της ανοιχτής παλάμης, όπως και ολόκληρος ο συνδυασμός-περιφερόμενος θίασος στον οποίο ανήκει

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.